reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JOS - malusieńka prośba.... :sorry2: Mogłabyś nas tak motywować codziennie z rana...???? Proooooszę... :sorry2: Ocknęłam się błyskawicznie w drodze po kolejny kawałek piernika zamiast śniadanka :-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekuje dziekuje dziekuje ;) hahahahahahhaa
oj tam pieknie... z daleka i w ciemnym swietle cellulitu nie widac hahahahaha

dziewczyny cuiekam bo czas wytopilam na pstrykanie fotek i lechtanie swego ego
a teraz bieg, fifi nienakarmiony nieubrany a za 15min wylot!

do pozniej
:*

Dzwoniła teściowa. Najprawdopodobniej w poniedziałek dostanę termin u dentysty.

rureczko - moja matka pracuje w szkole do 14-17, teściowa pracuje u mojej dentystki, teściu boi się sam zostać z dziewczynkami obiema, moja siostra do 18 pracuje, szwagierka w szpitalu nie wiem jak ma dyżury, szwagrowie do 18-19 robią, zasadniczo - nie - nie mam z kim dziewczyn zostawić :sorry:

mary - jak to kto? TUSK :-D:-D:-D

jos - u was też maja podpisać ACTA ;-) dowiesz się w swoim czasie :tak:

paula - polska już się stoczyła - paliwo drogie, podatki wysokie, emerytury gorzej niż marne, NFZ leży, ZUS to porażka, teraz doszła cenzura internetu - to juz nie demokracja a reżim - na który sami pozwoliliśmy :dry:

A co do zatok... cóż w lutym idziemy całą czwórką do laryngologa. Ja mam już dość swoich zatok, M też, Karola ma kontrolę przed zabiegiem a podobno Emi ma już powiększony trzeci migdał.

A my się ubieramy i na spacer idziemy. Jest -5"C więc nie ma tragedii, wiatru nie ma więc trzeba się dotlenić :tak: A ja przy okazji kupię pasek nadgarstkowy do aparatu :-)

Oliwka ale mi narobiłaś smaka tym ciastem:szok: chodziłam i się śliniłam do monitora, męża zagonię w weekend to mi upiecze!! a na górę polewa czekoladowa może być?
Może być jak wolisz taką wersję:)

Ja od rana jazdy miałam i to nie tylko autem...napisałam na Fcbooku na grupie...

reklama
Jestem dziś pełna sprzeczności - jednak wykąpałam się i umyłam włosy :-) Mogę nie dostać dziś drugiej szansy :-p Z rozpędu umyłam kibelek, wannę i lustra w łazience :-D Nie będę suszyć włosków teraz, bo nie usłyszę małej... ale makijaż sobie machnę ;-)

carola
AŻ TAK to zaszło.... ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry