reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjadłam kawał czekolady na śniadanie:zawstydzona/y: z orzechami:zawstydzona/y: doopa urośnie :crazy: ale co tam:-D maż i tak mnie kocha:-D:-D

Dzień dobry drogie koleżanki :)

Jos gratulacje 2 miesiecy!! jak to leci...
Lil kochana, chociaż Ty jedna:-D co tam u Was? :*
Sol a rodzinki nie masz gdzieś w pobliżu żeby z dziewczynkami zostawić?
Kocie czy tak wyglądasz rano jak potrzebujesz kawki? :-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 429931

reklama
Rureczko ja tak samo mam jak Ty :-D Ale Kocurek mnie uspokoił :-) A u nas dobrze dziękuję :tak::tak::tak:

P.S. Kocurku - dobrze znam to nerwowe pisanie w pośpiechu :-D Czas zacząć myśleć o swoim sercu a nie tak wszystko na wariata....

A tymczasem czas się ubierać i na spacer lecieć, pogoda cudna...Potem będzie mi ciężko wlecieć niestety...

Hejka!

Oooojjjeeejjj, głowa pęka! :szok::szok: Kawy, kawyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Kocurze - współczuję tych wyrzynających się ząbeczków! A jakby było nadal źle, to faktycznie idź do lekarza!

Sol - heloł! Spokojnie, nie ma co panikować. Ja nie umiem sobie wyobrazić, zeby znów komunę mieli wprowadzić... :baffled: Więc pewnie nie będzie tak źle. Ale kto w ogóle coś tak idiotycznego podpisuje tak już na marginesie?! :confused:

Lil - ojejuuuu, słodziuchne te gugania Martynki! :-):-)

Dobra, więcej będzie jak sobie kawę zmontuję.
;-)

a u nas okropnie :crazy: sypie trochę, na chodnikach ślisko, nic nie posypane zrobiło się szaro i smutno:no: Najgorsza pora roku jaka może być! a jeszcze musze się po 14 pofatygować po zwolnienie bo wczoraj ginka druków nie miała:no:

lili :-):-):-):-):-):-):-) cieszę się, że się rozumiemy :tak:

rurka hehe, ale że co... że tak drę japę od rana ????? :-D:-D:-D To trochę do mnie niepodobne, ale jestem na skraju niepoczytalności z niespania, podkreślam z NIESPANIA :-p
Co ta Twoja GINKA ?????? jeeeju....

Ostatnia edycja:
Kobiecina do rany przyłóż, ale tak zakręcona jak słoik od kiszonych:sorry:jak się jej 10 razy nie przypomni to tak jest, bo ma dyżury w 3 szpitalach i jeszcze swój gabinecik prywatny... wczoraj narzekała, że miała 8 porodów- 2 sn i 6 cesarek to jej wybaczam, że druczków nie miała:-D

hej ho
Kocur według mnie ten kociak na fotce Rurki wygląda na takiego zaziewanego-przeciągającego się;))

Sol-ja też nie kumam po co nam te ACTA-ten kraj się chyba stacza

Mary-pytałaś wczoraj o rozszerzanie diety malucha-u mnie jest przyjęte, że dzieci karmione butlą po 4 mies. życia-my zaczęliśmy Mai podawać troszkę jabłuszka jak miała 3,5mies. a po 4 trochę kleiku, kaszek, potem zupki jednoskładnikowe np. marchewka a potem dwuskładnikowe np. marchewka+ziemniak. w necie na pewno jest dużo informacji w tej sprawie-wpisz sobie w google schemat żywienia dzieci karmionych mlekiem modyfikowanym i na pewno duuuuuuuuuuuuuużo będzie tego-ogólna zasada-nową rzecz wprowadzamy powoli-więc np. pół łyżeczki jabłuszka i obserwujemy reakcję przez 48h-jeśli nie ma wysypki, brzydkiej kooopki i innych-znak,że się przyjęło i można dać więcej, a po tygodniu podać już coś innego

u nas nocka po japońsku-jako tako-Maja się budziła, po 3 przyszedł do nas Daniel, bo sie potwora wystraszył-po 4 mała jadła a męża wygoniłam do łóżka młodego, bo się denerwował na Daniela i wstałyśmy z Mają po 7 a Danio o 8.30

Rurka-super że maleństwo zdrowe, a jedz słodkości na zdrowie;))

pozdrawiam resztę

wykapalam sie :)
i nawet sobie na poprawe humoru zdjecie pstryknelam mojej poporodowej figury :)
zaraz ebd ekarmic filutka i spacer przed nami, wkoncu slonce!!!!

sol : ja nie w temacie, jakos polskie aktualnosci odkad jetsem tu malo do mnie docieraja :)

w kwestii spania ja sie nie bede dzis narazac
maz mial malego cala noc, spalam od 23 do rana :) pierwszy raz od ok. 11 miesiecy !!!!!!!!!! :szok::-D

cos mialam napisac i znow zapomnialam...

sol : mam nadzieje ze uda sie zalatwic wizyte... wiem jaki to bol z zatokami ...

reklama
Dobra jos naraziłaś się że hej!!! :szok: Dawaj fotkę za karę :-D

paula hej hej .... tak myślisz..?? miły ziewający kotecek ?? :-) nie ja.. nie dziś :-p

Mamy też słoneczko, ale na razie nie wyjdę, bo mała przysnęła kruszyneczka moja umęczona... myć i szykować teraz też się nie będę, mam zamiar odreagowywać :dry: poszperam w necie, coś dla robaczków znajdę :rolleyes2: nawet już wiem co :rofl:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry