reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku nie chcę Cię dobić, bo mała jak zasnęła ok 21 to obudziła się o 3 na mleko, potem o 6 i potem o 8...Ale ja nie wierzę, że tak już zostanie - bo albo Maciuś mi się budzi w nocy z rykiem, albo Martynka nie chce spać...A u Ciebie jak ząbki wyjdą to będziesz miała spokój, a u mnie się wtedy zacznie!!!! :angry::angry:

A Rureczkę ja rozumiem, bo też odczuwam lekki niepokój jak czuję, że nikt mnie nie zauważył :tak:

reklama
Ząb dalej ćmi :dry:

Dziewczyny, wiem że ten temat jest wszędzie indziej ale tu też go muszę poruszyć bo muszę was zasmucić.

W dniu dzisiejszym podpisano kontrowersyjne ACTA. Kontrowersyjne gdyż jak się okazało polski rząd w ogóle nie wie co podpisał. Oni chcieli wprowadzić swoje zapisy do tego układu a okazało się że jest to gotowy dokument w którym nie da się NIC już zmienić. Jednocześnie dali SOBIE prawo do totalnej inwigilacji państwa polskiego i wszystkich użytkowników internetu w naszym kraju. Co to oznacza dla nas - znając nasz polski rząd dojdzie do nadinterpretacji i w rezultacie do:

1. Wszelkie zdjęcia zamieszczane w internecie będą podlegać cenzurze - jeśli na jakimś zdjęciu znajdzie się rzecz z formowym LOGO - a firma nie zgodzi się na jego upowszechnianie - domena na której się znajduje może to zdjęcie usunąć i podać wasze dane do sądu.
2. Wszystkie portale udostępniające treści filmowe padną za łamanie praw autorskich.
3. Zamieszczając filmiki na YouTube nie będziecie mogły użyć żadnej muzyki w podkładzie - przecież łamiecie prawa autorskie.
4. Jakiekolwiek ściąganie plików z netu może być piractwem za które grozi więzienie.
5. Wasz dostawca internetu może przeglądać waszą pocztę w celu inwigilacji.
6. Na filmach z wakacji jeśli w tle będzie leciała muzyka - nawet z radia w barze za wami - łamiecie prawa autorskie. Dzieciaki nie będą już tańczyć przy muzyce z TV.
7. Zdjęcia na allegro... temat kolejny - czy macie pozwolenie na zamieszczanie zdjęć produktów jakiegokolwiek producenta? Raczej nie... sklepów internetowych tyczy się to samo

Polski rząd nie zdaje chyba sobie strawy że nie wie co robi. Kłamią że wszyscy już to podpisali - KŁAMSTWO - NIKT W UNII JESZCZE TEGO NIE PODPISAŁ - JESTEŚMY PIERWSI!!!! I Europa się już z nas śmieje :no: Po raz kolejny jesteśmy pośmiewiskiem na skalę Europejską - bo pomimo protestów w całej Polsce - nasz rząd podpisał to *****! Demokracja w naszym państwie przestała istnieć - wolność słowa legnie w gruzach a nasze konstytucyjne prawa rząd ma w tyłku. Przykre to...

Eee może się nie zacznie :))) OBY NIE!! Z Kamilem któregoś dnia - też jak miał 4 miesiące - zobaczyłam ząbki. I tyle... :)

rureczka i lili CZYŚCIE ROZUMKI POGUBIŁY??????? "niezauważanie" wynik a li tylko z tego, że pisze się wszystko nerwowo i na raty - bo DZIECI nie dają spokoju!! :-D:-D:-D:-D My WAS WSZYSTKIE uwielbiamy :tak::tak::tak::tak: :***

No... ja wiem to wszystko sol ..... ale dzięki :) Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce... nie przeżywaj aż tak ;)))

Ostatnia edycja:
Kocurku - chętnie coś zrobię tylko nie mam pojęcia czy to zatoki czy ząb bo boli jak od zatoki ale czasami jak od zęba - ból bo nie mam pojęcia od którego - nie mam otwartych ubytków żeby mogła być taka sytuacja, nie jest to ropień bo już bym spuchła a tak nie jest, jeśli to od zatoki to nie mam po co iść do dentysty, ale jeśli to ząb to i tak nie wiem który wskazać dentyście bo ostukałam wszystkie zęby i żaden nie reaguje, obejrzałam je dokładnie lusterkiem i żaden nie jest do leczenia. Jestem w kropce. Po za tym nie mam z kim dziewczyn zostawić żeby iść do dentysty nawet żeby zobaczyła kondycję jednego z bioplombą bo może to być on - choć to bardzo mało prawdopodobne. Póki co zostają mi prochy i czekać zobaczyć co będzie ...

Myszko - ja nie przeżywam, ale jako informatyka - szlag mnie trafia jak czytam co ci kretyni robią!!! Tusk chce w przyszłym roku znowu podatki podnieść i do tego podnieść składki zdrowotne bo NFZ im pada. Wszystko drożeje, chcą wprowadzić cenzurę internetu - jedynego wolnego miejsca. Jedyne co zostaje to wynieść się z Europy byle dalej. Chyba gorzej jest tylko w czarnej afryce :no:

Ostatnia edycja:
Kocie - a kiedy? Jak ja nie mam jak z domu wyjść :-( Mąż dzisiaj do pracy pojechał - wróci w sobote, weekend ma szkołę i w poniedziałek rano znowu jedzie i wraca w środę :dry:

sol prześwietlenie to podstawa, zresztą co ja Ci będę mówić .... kurde trzeba to jakoś zorganizować.... :///

dzwoniłam właśnie do teściowej. rtg ma moja stomatolog w gabinecie więc z tym nie ma problemu, gorzej z wciśnięciem się do kolejki, ona ma po 70 pacjentów na dzień :szok: zaraz ma oddzwonić czy znajdzie się dla mnie jakaś chwila. może uda mi się ściągnąć moją matkę na chwilę do dziewczyn.
czekam...

reklama
Sol moje życie legnie w gruzach jak tak będzie...jak żyć bez seriali z netu????????? A z tym zdrówkiem to poważna sprawa kurcze....Nie wiem jak pomóc - obyś znalazła dobrego lekarza!

Kocurku dziękuję za ten pościk i od dziś precz z niepokojem!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry