reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionku dzieki za rade... Cienko to widze, bo mam po prostu wstret do plynnego. Chyba przez to ile sliny polykam co kilka sekund... Nie moge juz przelknac wiecej...
Cieple raczej nie.. Bardziej mysle, ze moze super zimne dalabym rade. Sprobuje jutro. Tymczasem jestem wykonczona, mam wrazenie calkowicie pelnego zoladka i czuje, ze zasnac bedzie ciezko...
dzieki jeszcze raz!

reklama
Boli mnie szczęka, spać nie daje :-( Od zatok boli mnie cała prawa strona twarzy - i najgorzej że idzie od zatoki przez kość policzkową do szczęki aż do trójki. I żeby cały czas bolało to bym przebolała ale to mnie tak ... pulsacyjnie co kilka-kilkanaście minut kłuje :no::wściekła/y: Na prochach przestało a teraz znowu mam jazdy. Ehh... biorę prochy na dobranoc :zawstydzona/y:

Dzień dobry...

Sol zdrówka...jak dziś???

Rureczko ja też często piszę i nikt nie widzi :-D tu po prostu rozmowa tak pędzi i już się do tego przyzwyczaiłam :-) Ale ja Cię zauważyłam - i gratuluję pewnej córeczki!

Paulinka tak to ta kaszka :-) Ale ja mocno uprościłam przepis...zawsze upraszczam i nie zawsze wychodzi dobre :-)

Made tak na poważnie teraz: gratuluję takiego faceta! Normalnie książę z bajki! Ja mam też naprawdę dobrego i kochanego chłopa - ale czasem mu robię awantury, bo nie jest taki jak np. Twój mąż czy mąż innej mojej koleżanki (też wydaje się, że ideał) - i to jest właśnie bez sensu mi się wydaje - jak się zaczyna porównywać to zawsze ktoś lepiej wypadnie a ktoś gorzej - więc po co się zadręczać porównaniami...Tak napisałam chyba sama do siebie, żeby dać temu mojemu chłopu trochę wytchnienia :-)

Ostatnia edycja:
druga :)

nie liczac sol po polnocy :)))))))))))))))

filutek ma dzis 2 m-ce :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

rurka : super ze dziewczynka potwierdzona :)

pok : :(

nikt kawy nie chce ????

hmmm.... ciekawe jak mój pan by wypadł w porównaniach.. jest doprawdy wyjątkowy :-p pod każdym względem... dla wyjątkowej kobiety :-p jesteśmy tak podobni jak pies z kotem - DOSŁOWNIE :-D

aAAAAAaaaaa zapomniałam - miałam tu wejść czołgając się ze zmęczenia.... :dry:

Jak mała w koncu przysnela na troche o 5 nad ranem - tak na godzine ciegiem, to pies zaczal szczekac... wypuscilam na dwor - nie chce z powrotem, chce sie bawic, zostawilam na dworze - szczeka znowu ... taka zabawa do 6 ... no imala sie obudzila.. a ja mam zaliczone moze 3 godziny snu na raty..

DZIEŃ DOBRY :-)

Kto następny do narzekania???

filoutkowi buziak w ten mądry nosek !!

martynki
poslucham potem na innym kompie, bo moj ma zryte glosniki :(

Ostatnia edycja:
A chluśniem coś może kochana, co??? :-D

noooo poczytałam o poczku :no: weź Ty się poczek nie wygłupiaj tak z tymi objawami na samym początku :szok:

OOOOO boooooosze jakie ciacho :szok: carolla ! uwielbiam marchewkowe, pierdziele diete jak nie moge spac :dry:

:-p rureczka co Ty taka wrażliwa ???? :-D super, ze córcia!!!!!

Ostatnia edycja:
No Jos już tu przede mną kawę stawiała :-)

No to chluśniem bo uśniem! Na zdrowie i za zdrowie!

Całą noc Oleńka nie spała???

reklama
lili tylko na początku, tak ze dwie h do 24... ale ja dopiero wtedy sie kladlam - musialam odreagowac przy Fringe'u ;))))) - a potem troche spala, ale na cycu.. ja tak nie potrafie :no:

A jak u Was nocki teraz???

sol nie no, naprawdę musiszcoś z tym zrobić - wykończysz się kobito!!

asionek jak noc po szczepieniu ????

mary jak tak dalej pójdzie, to do lekarza się wybiorę po coś mocniejszego dla małej, bo mi dziecko się wykończy - jak oszalałe pcha rączki do buzi i tak się skarży cały czas :( Spać nie może :(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry