reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio zgłaszałam to w tym samym dniu odpisali :tak: Ostatnio się poprawiło, kiedyś i tydzień można było czekać a teraz :)

Spadam zadzwonić i się przejść chwilę w ciszy do przedszkola Karoli

reklama
A my po spacerku :-) (wózek plus totalnie niesforny pies - pół godziny się uczył nie ciągnąć, kolczatka go wcale nie zniechęca). Mała po cycaniu, teraz sobie na luziku smoczka ciumka i zasypia w nosidełku. Chyba poprasuję... albo najpierw obiad dla syna..
Nie - najpierw zjadłam połowę chałki i serek wiejski :-p Oooo matko, ile ja jem :eek:

A co się dzieje z SERGI..?????

Ostatnia edycja:
Widzę, że tu dziś wątki kryminalistyczne! Ciekawie ciekawie ;-)

Mloda życzę Ci abyś odnalazła koleżankę!

Oliwka lepiej już z mężem?? Dobrze, że piesek się odnalazł!

Sol to ja pytałam o to nocne karmienie - ciekawa jestem jak wygląda takie karmienie na śpiocha, bo mój Maciuś na śpiocha nie chciał jeść....I do cycka był przyzwyczajony co dwie godziny....Niestety musiałam drastyczną metodę odzwyczajania zastosować - ale nie było aż tak źle, szybko poszło.

Nie wiem co miałam jeszcze napisać...padam dziś na pysk...

Made miło Cię widzieć z uśmiechem na twarzy! Dobrze, że córka już lepiej się czuje!

Paulinka
ja też w sumie nie lubię spać z dzieckiem - tzn. z niemowlakiem, bo z Maciusiem to już potrafię się wyspać - po prostu przepycham go na drugi koniec łóżka i zapominam, że śpi ze mną hehe ...A jak Martynka leży obok to ciężko mi zasnąć...Ona sapie, ja słucham audiobooka - lekko nie ma :-D

Z synkiem spałam 6 lat prawie :-p Gdybym mogła, to z kruszyną też bym ciągle spała :-) no ale nie jestem już sama... muszę się liczyć ze zdaniem tatusia trochę ;-)

aha - i Kamil zdecydowanie nie jest mamisynkiem :-D

Ostatnia edycja:
Kocurku u nas to obecnie tak wygląda, że ja śpię w pokoju z Martynką, a tatuś w pokoju z Maciusiem :-) Więc jak awaryjnie dziecko wskakuje nam do łóżka to jest dużo miejsca hehe....Jak kiedyś będę miała własną sypialnię to wtedy to się pewnie zmieni i będę musiała zaakceptować chrapanie tatusia....

A ja wciąż walczę z oszustami....:angry:
Mam banki na głowie, którym pozgłaszałam,że używają ich loga,Allegro, które chce wiedzieć nagle wszystko i prasę bo im tez to zgłosiłam...no i oszustów...co chwilę zakładają inne konta i piszą do mnie...kropka w kropkę to samo...
Podobno to nowa odsłona oszustwa nigeryjskiego...

Carol - to Ci mendy narobiły kłopotu - zgłoś to na policję :tak: Chociaż takie coś to się chyba do prokuratury zgłasza :tak:

paula - ja nie miałam żadnego problemu z odstawieniem ani Karoli która sama się odstawiła ani z Emilką z którą poszło gładko :tak:

Dziewczyny się kłócą w pokoju :-D Tzn Karola zabrania Emilce zabawy komputerem a ta głośno wyraża swoją opinię w tym temacie :laugh2::laugh2: A teraz strzeliła focha na siostrę i przyszła do mnie gryźć kapcia :p

Witajcie dziewczynki.
Ja jeszcze w dwupaku, ale to już tylko 3 tyg. U mnie pecha ciąg dalszy - Maja rozcięła powiekę:szok:.Mam nadzieję ze poród rozpocznie lepsze dni.

Wybaczcie, że was nie czytam, ale mało siedzę na lapku, bo moje samopoczucie mi nie pozwala.

Sol,wiesz co,mam dosyć...Jak mi nie dadzą spokoju do jutra to się wezmę...
Narazie mnie muli,ledwo żyję,spać mi się chce...
Wzięłam CLO dzisiaj:)

reklama
Carola - wierzę :tak: A mówiłam - bierz na noc?!

Też coś senna jestem, zima chyba idzie wielkimi krokami - u nas śnieg już zapowiadają na koniec tygodnia :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry