reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda jakbyś miała dobre argumenty...albo poproś o wysłanie jej listu...przekaż go,może to zrobią.
Bezczelność ludzka nie zna granic...ludzie zakładają konta zza granicy na Allegro i próbują wyłudzać towar!
Babka chce kupić laptopa i wysyła mi lipne potwierdzenia przelewu który dojdzie do mnie jak wyślę towar...
Matkoooo,są tacy naiwni co się na to biorą?????Jaja:szok:

reklama
carola no ja cie prosze:-D:-D:-D:-D:-D. co to za zwyczaje ze kasa przyjdzie jak wyslesz towar? przeciez nie zgadzalas sie na wysylke pobraniowa?

Carola - wytłumacz jak krowie na rowie - przedpłata to wcześniejsze wpłynięcie pieniędzy na konto a następnie przesłanie towaru :tak:Boże co za ludzie :no:

Ja tak miałam kiedyś że nie zdążył przelew ode nie wyjść jak już miałam towar w domu - facet się rąbnął i dzwoni do mnie przerażony :-D To mu wysłałam potwierdzenie przelewu dla uspokojenia - następnego dnia pieniądze mu wpłynęły bo : kupowałam w piątek wieczorem i dopiero w sobotę zrobiłam przelew ale że do obcego zupełnie banku to dopiero w poniedziałek zaksięgowało a we wtorek doszedł przelew do faceta a on w sobotę wszystkie hurtem wysyłał i do mnie też wysłał omyłkowo, w poniedziałek paczkę miałam w domu :-pZa to jaki później miły komentarz od niego dostałam :laugh2::laugh2:

Obiadek wstawiony - robię zapiekankę warzywną z kiełbaską i serem żółtym :) Dzieci szaleją i marudzą - znaczy Emi szaleje, Karola marudzi.

Dziewczyny ale to jacyś nigeryjczycy,nawet po angielsku nie piszą dobrze!
Zjeby,konta mają na Allegro nowe,z tego miesiąca,zero komentarzy.
A towar mam wysłać do Afryki...Nigeria...potwierdzenie przelewu dostałam z banku,który nie istnieje.
Próbują mnie zastraszać...2-3 osoby albo jedna ta sama.

Karola - nie certol się tylko zgłoś sprawę allegro i niech oni interweniują - a maile zostaw jakby coś możesz zgłosić sprawę na policję :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry