reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda dawaj mi na PW jej wszystkie dane jakie posiadasz,łącznie z imionami rodziców,pomogę Ci:)

reklama
Witam rano - padam na pysk i błagam zdejmijcie ze mnie ten czołg :-( Właśnie wróciłam z męża pracy - musiałam podbić książeczkę i z zakupów - tak ze 12 kg to spokojnie niosłam :szok: :no: Chyba przejdę się do urzędu miasta i zarejestruję się jako wielbłąd :crazy:

Emila znowu poszła spać o 1.30 - tym razem - ze smoczkiem :szok: Dorwała się do mojego pudełka porządkowego (jak robię porządki to to co do ułożenia gdzie indziej wrzucam do pudelka i potem rozkładam na właściwe miejsca) i znalazła tam swojego smoczka którym pluła i gardziła wcześniej. Wczoraj się od niego nie chciała oderwać i cały dzień go ciumkała i z nim zasypiała :szok: Jak mocno usnęła to jej zabierałam :rofl2: Zgłupiało to moje dziecię :eek:

Paulina - ty pytałaś jak pomogłam mojej córci się odcycować? Chyba ty - przepraszam jeśli się walnęłam. A pomogłąm mojej córci tak że najpierw zabierałam jej po jednym karmieniu w dzień a potem usypiałam na cycu ale w nocy zaczęłam dawać butelke na śpiocha - po kilku próbach - dniach przeszła samoistnie na butelkę i wszystko było ok :tak: A musiaąłm ja zdjąć z cyca bo od 5 września mam problemy z zatokami i po miesiącu musiałam wziąść mocniejsze antybiotyki które mogły jej zaszkodzić - więc tak - pomogłam jej :-p Ale 10 miesięcy karmienia to wg mnie wystarczający okres :tak:

mary - przytulaj, kochaj, karm z miłością (nieważne czy butlą czy cycem), mów do niej, głaszcz i pozwól spać z wami - a zobaczysz że i malutka będzie spokojniejsza :tak: Ja jestem zwolenniczką skrajnego rozpieszczania - Karolę nosiłam na rękach jak królewnę przez pierwsze miesiące - jak stanęła na własnych nogach to spróbuj ją wziąć na ręce to ryk był :-p Zwyczajnie to noszenie jej się przejadło :laugh2::laugh2::laugh2: Emilkę z kolei częściej sadzam na podłodze, nie noszę jej tak dużo to teraz mam przylepca co na ręce ciągle włazi :sorry: Powodzenia u położnej i mam nadzieję że wam coś doradzi :tak:

Caro - współczuję sytuacji z psiakiem i mężem :-(

Wiola - to sobie pospałyście :D

Młoda - podaj dane - dzisiaj będziesz miała jej numer ;-)

​wiola Nioooo :))))))))) Powiem więcej - małą uspaną właśnie udało mi się położyć w łóżeczku - co prawda w nosidełku, ale zawsze !! Zobaczymy, jak długo wytrzyma....

kocie dobra i godzina w lozeczku zamiast na twoich ramionach.
carola , sol normalnie zaczne sie was bac... po tekscie ,,daj jej dane do wieczora , bedzie miec jej numer":szok::-D

kocie dobra i godzina w lozeczku zamiast na twoich ramionach.
carola , sol normalnie zaczne sie was bac... po tekscie ,,daj jej dane do wieczora , bedzie miec jej numer":szok::-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2: padłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Po prostu umiemy się z Caro posługiwać dobrodziejstwami sieci i wiemy jak szukać żeby znaleźć :tak:
A siec jest bardzo interesującym stworzeniem w którym jak się chce to znajdziesz wszystko :tak:

wiolu Zawsze wytrzymywała poniżej 15 minut.... może coś się powoli zmienia, może się mi okruszek uspokaja... :sorry:

hehe na pewno jesteśmy prześwietlone na wylot przez agentki caro i sol :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry