reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARGOLCIA- pewnie ,ze Jej pokazywalam i Ona mowi ze teraz taka dzidzia jest u mamy w brzuszku i ze pojade do szpitala i urodze im brata Rysia albo siostre Marysie,Hanie,Alicje(zalezy od dnia bo tyle ma imion) i ze bedzie sie zajmowala mala dzidzią i dawala Jej zabawki i w ogole-u nas wszyscy juz czekamy na tego "Rysia":tak::-D:-D
KINGA- mam nadzieje,ze bedzie si skoro czujesz sie "ciążowo"to testuj w weekend i pisz wieści:tak:wiem,ze teraz życzysz II kresek testującym,ja poczekam na swoją kolej:tak:

SOL- dzieki za wstawienie fotki:tak:to fotka zrobiona telefonem:tak:polecam tak zrobic u ginek;-)

reklama
MAMA - ta twoja córcia mnie rozwala z tym imieniem Rysio :):) heheh to napewno musi fajnie brzmieć z jej ust :)

SZCZESLIWA- no jak Ona to mowi to mi az sie brwi podnosza:tak:i to Jej przekonanie w glosie ,ze bedzie brat i na pewno Rysiu!!!!:tak:

pallissa gratuluję :tak::tak:

czytam ale nie mam weny do pisania - ma nadzieje ze się nie gniewacie - trzymam kciuki za najbliższe testujące i za starające się również
ja sobie wegetuje do środy mam nadzieję ze hormon zadziałał

mama Rysiu jest normalnie powalający. Skąd czasem dzieci biorą pomysły to aż strach się bać!!! Cudne masz dzieciaki... zresztą wszystkie dzieci są cudowne i mają niesamowitą wyobraźnię!! to teraz nic tylko czekać aż w brzuchu zagości fasolka

SORBUŚ- cześć ja tez mialam dzis dzien do bani i od rana nie pisalam dopiero godzine temu sie pokazalam-tule;-)

WISIEŃKA- dokladnie-Tom Jej wciaz powtarza zeby sobie wybila z glowy Ryszarda,ale Ona spojrzy tymi swoimi groszkami brązowymi i mówi- Taaaato-bedzie Rysiu....:tak:i gadaj tu z taka:-D:-D:-Dnajważniejsze,że chcą jeszcze rodzeństwo bo gorzej by bylo gdyby oboje nie chcieli to bylaby jazda a tak-Zuza czasem pyta kiedy jade do szpitala urodzic takiego malutenkiego dzidziusia:tak:wiec Jej tlumacze,ze mama jeszcze nie ma w brzuszku dzidziusia,ale jak sie tata postara to bedzie-wiec idzie do Tomka i mowi TATA postaraj sie,co!!! no mówie Was ubaw po pachy!!! a Domi mowi ,ze On i Zuza beda w przedszkolu bawic sie z duzymi dziecmi,tata w pracy a mama z dzidziusiem w domu-takze dzieci mi zycie zaplanowaly-nie ma co:-D:-D:-D:cool2:

Ostatnia edycja:
mama - nieźle - Rysio :-D A ja jak się wczoraj zapytałam Karoli gdzie jest dzidziuś to się upiera że w jej brzuszku :-D No rozkłada mnie na łopatki :-D

A z ciąży z Karolą mam pełno zdjęć i filmik z przesiewowego :tak:

reklama
mama no zdjęcie rewelacyjnie wyszło a mi sie zawsze wydaje, że sie odbije światło od monitora i będzie blask a jednak nie :)
kinga no to fajniusio, że sie czujesz ciązowo :)
wisienka nie stresuj sie - nie rozmyślaj... nie nastawiaj negatywnie... poprostu zrób test i już wszystko będzie jasne... ja też mam podwyższoną tenperaturę na 37,2 i jak byłam w ciązy z Ala to też takową miałam... więc może ta temperaturka to zwiatun małego ludzika... no i wilczy apetyt... będź dobrej myśli :*
sobruś nie smutaj się... wszystko się ułoży i będzie dobrze, zobaczysz uda się uda... i to szybciej niż myślisz :) tule Cie serduchem :)
szczęśliwa no to super, że zaczyna Ci sie układać z K. no i najwazniejsze, że z Maleństwem wszytko dobrze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry