reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pallissa- mysle ,ze poczekaj jeszcze do poniedzialku i idz do apteki i kup najczulszy test jaki maja-lepsze sa te strumieniowe
maran-przyjemnosci na spacerku,u nas zaczelo padac-Tom konczy kopanie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam Dziewczynki :)

Właśnie niedawno wróciłam do domku. U mojego męża jest kolega z córeczką więc mam pod opieką dwie dziewczyneczki, a chłopaki oglądają Kubicę :)
Właśnie wymślili,że jeszcze do kina na Smoki pojedziemy:blink:

Kinga super,że na usg wszystko w porządeczku. To kiedy testujesz???

mama to nieźle już mąż się przygotowuje mentalnie do Twojej ciąży, fajnie z tym śniadankiem :) No mąż na pewno nie może się staranek doczekać:happy2:

agnieszko dziękuję Ci bardzo za gratulacje. We wtorek idę do ginka, to może się dowiem coś więcej. Test zrobiłam 3 dni przed @ i wyszła słaba druga kreseczka. Wrzuciłam zdjęcie na ciążowym, może się dopatrzycie czegoś. Zobaczymy co z tego wyniknie :)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :)

cześć SYLVI-fajnie Ci popoludnie mija;-)widzialam ten Twoj cień na teście:tak:;-)a kiedy robisz powtórke testu????bo u ginek.to pewnie na usg nie bedzie jeszcze nic widac:sorry: a mąż pewnie ze sie nie może doczekac rozpoczęcia starań:-D:-Dwiesz jak to chlopy:tak:im 2 razy nie mów :cool2:

Hej dziewczynki. Wrocilismy bo pogoda się zepsuła i teraz zjemy obiadek i posiedzimy w domku. Zechciało nam się ogorkowej i gotujemy ze sister. Mamy tu taki osobny domek z dwoma pokojami dwoma łazienkami i wspolną kuchnią. Fajnie jest

Kinga, jajniki często kłują po zpłodnieniu, może więc to ciąża - bądź dobrej myśli:-)
Mam takie odczucia, że w tym cyklu mi się udało, ale do testowania jeszcze trochę, nie chcę się nakręcać:zawstydzona/y:
Sol dobrze, że Karola już lepiej się czuje:tak:
Mam nadzieję, ze to tak jak ,jeżynka ,mówi bo mnie kłuje też, kinga ,lewy jajnik:tak:Ale w ogole to nie nic innego nie czuję:confused::confused:

PALLISSA- dokladnie,zlecial ten czas:tak:ja na dniach dostane @ i zaraz po niej dzialamy-a mój mąż jaki szcześliwy:tak:;-)
mama faktycznie szybko mija, już niedługo ty będziesz testować:-)
palissa mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i wyjdą dwie kreseczki:tak:
agnieszka znaczy, ze masz pogodę, super u mnie leje:-)
mama jestem 75 km od poznania czy u ciebie też pada, bo jak nie to jedziemy na maltę:-)
Zapmarta pozdrawiam, co u ciebie, jak sie czujesz, mamy tydzień do testowania:-)
mara,jsorbek pozdrawiam
sol miłych imieninek:-p:-p:-p
sylvi pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, ślij fluidki

Ostatnia edycja:
mama-rybka i piwko - zgrana parka w końcu rybka lubi pływać ;-)- życzę ci kochana owocnych staranek bo już niedługo:-)

Sol - udanych imieninek - teściowa się ucieszy z prezentu w postaci drugiego wnuka na pewno :-)

Sylvi - gratuluje

Palissa - zrób test w poniedziałek jeszcze raz - ja się boję ten czuły jutro zrobić bo boję się ze wyjdzie negatywny jeszcze :-(

jeżynka ja też mam takie pzreczucia choć test się boję zrobić - mam taki bardzo czuły i jak wyjdzie negatywny to klapa :zawstydzona/y:

czesc dziewczyny
wpadlam na chwile sie przywitac :) u nas slonko, chlopaki w parku a ja piore mezowe ciuszki, przywiozl mi wczoraj 3 walizki z londynu ehhhhhh a poza tym pakowanie!!!!, jutro jedziemy na poludnie francji na tydzien, moze do was zajrze jakos w miedzyczasie, zeby nadrobic zaleglosci i dowiedziec sie ktora zafasolkowala :)
3mam kciuki i do spisania, papapapa!

Witam się z powrotem, zaraz spadam powiesić pranie i obejrzeć film z mężem. A z informacją - tak jak sądziłam - brak jakiegokolwiek entuzjazmu a minimum krytyki. Dlatego właśnie nie chciałam mówić. Wrócę wieczorkiem jak mi Karola uśnie - miłego popołudnia wszystkim.

josephine - udanego odpoczynku :-):-)

kurcze nie wiem co robic jutro testowac czy nie - trochr boję się tej utraty nadziei :sorry:

Sol a to paskudna baba

czesc dziewczynki .... fatalny dzien tak mi smutno musze sie komuś wyżalic .....jestem u rodziców wyniosłam sie od Krzyśka .... a dopiero co mówiłam Iwonce zeby porozmawiała ze swoim ehhh pokłóciłam sie z krzyskiem i on powiedział ze to nie jest na pewno jego dziecko ....słuchajcie myślałam ze mi serce pęknie ....bo ja bym życie za ta kruszynke oddała którą nosze pod serduchem a tu taki cios prosto w serce.....przepraszam ale wiem ze wam moge sie wygadac:(:(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już wróciłam z ploteczek:tak: A tu takie wiadomości - SZCZĘŚLIWA słonko nie masz za co przepraszać -możesz nam się wypłakać:tak: Jak on Ci tak mógł powiedzieć?
Nie martw się - po czasie dotrze do niego jaki błąd popełnił:no::no: Tulę Cię bardzo mocno

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry