reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeżynka ciesz się wiec wolnym dniem :))

a ja cały czas czuję to podbrzusze wiecie... wcześniej myślałam że to owu bo tak czasem nawet zakuje no ale skoro jestm po owu to nie wiem.. pewnie na @ powoli sie tam zbiera :/

reklama
Kinga, jajniki często kłują po zpłodnieniu, może więc to ciąża - bądź dobrej myśli:-)
Mam takie odczucia, że w tym cyklu mi się udało, ale do testowania jeszcze trochę, nie chcę się nakręcać:zawstydzona/y:
Sol dobrze, że Karola już lepiej się czuje:tak:

a ja cały czas czuję to podbrzusze wiecie... wcześniej myślałam że to owu bo tak czasem nawet zakuje no ale skoro jestm po owu to nie wiem.. pewnie na @ powoli sie tam zbiera :/

Kinga czuję tak samo - jajniki i podbrzysze tak mi się spina - nie jak na okres raczej - poza tym owulacyjne testy wciąż pozytywne( robi się je między 15-17 a ja juz teraz zrobiłąm i ladna mocna kreska testowa ) ja jestem dobrej myśli trudno najwyżej potem będę buczeć jak się nie uda

Jeżynka wsp.ółczuje pracy jutrzejszej, odpoczywaj dzisiaj i trzymam kciuki za fasolkę

Ostatnia edycja:
jeżyna masz jakieś objawy przeczucia? życzę ci II kresek oczywiscie :))

no u mnie nie wiadomo... nie nastawiam sie na nic

sorbek :-)

sorbek ja to jeszcze mam dłuuuuuuugo do testowania... niby dopiero dni płodne się zaczynają, chociaż nie wiem sama bo ja to mam nieregularne cykle i wszystko jest możliwe... ale duży spokój nic sobie nie będę wkręceć... :)

maran tulcie się tulcie często! ;)))
ja widzisz myślałam że owu dopiero teraz mam bo niby kuje itd... a tu juz kilka dni jestem po! zdziwko.. tak wiec nigdy nie wiadomo. a najlepiej można to wylukać własnie na usg.
powodzenia!

ja sie ciesze że mąż miał ten urlop w zeszły tydzień cały i na pewde mocno to wykorzystaliśmy! :) tak wiec żołnierzyków na pewno było sporo teraz tylko kwestia czy są na tyle silne i zwinne aby dotrzeć do celu.. nie wiadomo. czas pokarze

Co do objawów to tak nie mam,( zresztą i tak za wcześnie, a w pierwszej ciąży też objawów nie było) ale takie przeczucie się pojawiło, że się udało, więc jestem ciekawa czy się sprawdzi. W tamtym cyklu kochaliśmy się codziennie itp, ale czułam że nie jestem w ciąży, więc zobaczymy. Ale nie nastawiam się, bo to się tylko kończy łzami.
Czytałam, że się wymieniałyście linkami z naszej klasy. Ja już tam konta nie mam, ale z chęcią zapraszam na facebook jak macie konto. Mam tam kilka fotek.
Kinga nie może być inaczej i żołnierzyki były ok i już dotarły do celu:-)

kinga no my tez przez ostatnie dni nie próżnowaliśmy hehehe... ale jak to będzie to nie wiadomo... ale nie chce sie stresować i niepotrzebie emocjonować... to pierwszy cykl starań więc podchodzę ze spokojem :)

spokój i jeszcze raz spokój :tak: dokładnie tak...
bedzie okej!

a przeczucia dobre oby się tylko sprawdzały! :)

reklama
Kochane grill będzie ale w przyszłym tygodniu prawdopodobnie znajomi przyjdą a dziś tylko ogród przygotowywaliśmy po zimie ale dziękuję za miłe słówka.
Nie długo obiadek,dziś rybka z ziemniaczkami i surówką a potem jedziemy na małą wycieczkę,muszę trochę zdjęć porobić:))

lecę poczytać waszą produkcję:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry