reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A u mnie nawet słoneczko prześwituje więc nie ma tragedii :tak:

Zaraz spadam pozmywać gary bo coś mi się zdaje że Marcin to zrobi na świętego Jury :dry: Chociaż powiem wam że dzisiaj kamień spadł mi z serca - mój kolega z Indonezji się wreszcie odezwał po tygodniowej przerwie - bałam się o niego bo na Indonezji było trzęsienie 7.4 w skali właśnie mniej więcej tydzień temu. Na szczęście nie w jego części :-)

no wiec po kolej opowiem ale niezbyt rozwięźle ;)

Jestem już pare dobrych dni po owulacji! tak wiec testować bede wczesniej.
owulacja była z lewego jajnika, widać było ślady po pęknieciu pęcherzyka graffa.
endometrium gr 17mm (czeka na fasolkę ) ;) ilość płyny niewielka ale jest wiec pęcherzyk na pewno pękł.
Ogólnie wszystko jest dobrze powiedziała.
A na drożność jajowodów jest inne badanie i to trzeba położyć sie na 1dzień do szpitala.
Puki co powiedziała żeby przemyśleć i uzgodnic mam z mężem.
Ale puki co wszystkie wyniki i to usg wykazują że jest w porządku :biggrin2:
jestem spokojniejsza. :)

Dzień dobry:-):-)

SOL - dobrze że kolega się odezwał:tak: A jak tam Karola - mam nadzieję że jest dobrze;-);-)
EWCIA - to tylko sen;-) Będzie dobrze

ELLETH - ja byłam rok temu w Karwii obok Jastrzębiej Góry - super miejsce dla rodziny z dzieckiem.

KINGA - no i co tam? Widzę że wszystko ok:-):-) Super wiadomości:tak: To kiedy testujesz?

Jestem:tak:
SOL- a to rozmawa w szpitalu byla.....;-)dobre...
ELLETH- jak tam dzis humorek???:cool2:
EWCIA- witaj -u mnie tez taka pogoda i do teo cala noc padalo i teraz wlasnie tez zaczelo:dry:prace w ogrodzie znow musza poczekac....:dry:
NIKA- to Ty i Twoje rodzenstwo macie wszyscy imiona na A:tak::-)
KINGA- to super wiesci:tak:dzialaliscie ladnie ,wic teraz czekamy z Toba na wyniki i pozytywny test:tak:

nika testuję tak jak na suwaczku widać ale nie wiem czy nie wymięknę ;)

no teraz tylko czekać aby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba achh... &&&& :) jestem dobrej myśli ogólnie. Co ma być to będzie przyjmę wszystko!

Hejka. Okazało si, ze mamy tu zasięg na necie i mogę was poczytać. Na odpisywanie nie mam zbyt wiele czasu bo zaraz znowu jedziemy na zwiedzanko, jeziorko i rybki. :-):-)Przynajmniej wiem W niedzielę będę siedzieć do północy i wklejać swoje zdjęcia i odpisywać wszystkim. :-)Szkoda, ze jest tak mokro bo muszę ubrać kaloszki i mimo, że są sliczne to jednak niewygodne na dłużej.:-p Fajnie tu w osiecznej. Ładna okolica.Ale... Pospsuło nam się auto.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I to juz na miejscu, no może na szczęście nie na trasie . Jest u miejscowego mechanika. Coś ze sprzęgłem. Mam nadzieję, że nas nie skasuje jak za zboże.:no: Sister ma duże autko więc jedziemy jej bo sie pomieścimy. Moje sampoczucie rewelka. Miałam nadzieję na jakies znaki a tu nic. Pozdrówka i zajrzę jeszcze potem:cool:

reklama
KINGA- no to teraz czekam razem z Toba te 9 dni do testowania;-)ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie...:tak:my powoli bierzmy sie za obiad-dzis mintaj,surówka z kapusty kiszonej i zimniaczki a popoludniu moze zrobie sernik:sorry:
EWCIA- milich pozadkow-trzeba sie czyms zajac w ta pogode:eek:
WISIEŃKA- no to przyjemności i powodzenia z autkiem,zeby nie wykasowal za duzo,fajnie ze wlecialas:))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry