reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KasiaWie - Gdzieś na którymś wątku czytałam że Władysławowo jest świetne ale bez dzieci bo tam pełno ludzi i straszny hałas :sorry:

elleth - musiałabym zapytać czy dalej ma dyżury w przychodni przyszpitalnej ale nie mam 100% pewności :sorry: Ale na Karczukowskiej w przychodni rejonowej przyjmuje bardzo sympatyczna i dobra babka. Ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu więc później koleżanka by miała ciężko.

A mi koza urządziła pobudkę o 7 rano :dry: już zaczynam mieć dość

reklama
Cześć Dzieczynki ..... wiem wiem miało mnie nie być ale byłoby mi smutno jakbym nie zajrzała na chwilke bo mam troszeczke czasu:) Poźniej śmigam do mojej mamuni włoski jej farbować bo jutro komunia ......
IWONKO - ciesze sie ze porozmawiałaś ze swoim i mam nadzieje ze wkoncu zrozumie .... a gdy znów nadarzy sie taka okazja czego ci nie życze to znów powiedz mu to sczerze i otwarcie .... jejku jak ja wytrzymam bez BB prawie dwa dni:(:(:( nic uciekam kochane milusiego weekendu wam życze buziolki:*

czesc kobietki-ja niedawno wstalam,odpalilam BB bo tu dzis testujace mialy pisac a tu cisza....SORBUŚ,PALLISSA.....pisac dziewczyny-robilyscie testy czy jeszcze czekacie;-)mąż szykuje mi sniadanko bo mowi ze musi sie pomalu nastawiac ze bedzie kolo mnie chodzil jak bede w ciąży:tak::-Dcudny okres przede mna;-)u nas pogoda d baaaaaaaaaaaaaaaaaani!!!ledwo wstalam juz mnie glowa boli -ciśnienie:sorry:

JA TEZ WYSPANA-jak to w sobote ,nie musze wstawac i zawozic Zuzy do przedszkola i zawsza w weekend jak dzieci wstaną to Tomi z Nimi schodzi na dol a ja jeszcze lze,podsypiam;-)milo;-)
SZCZESLIWA- zleci Ci weekend na przyjemnosciach i nadrobiz w poniedzialek bo w weekend nie ma za duzo pisania:no::-Dchoc jak taka pogoda i sie nigdzie nie wychodzi to moze dziewczyny bede na BB A POZA TYM WYSLE CI STRESZCZENIE:tak::tak:

Nadrobione :-D

Takie info Ci z IP wychodzi :-D Ty masz z TPSA prawda?

A wiesz ze testy owulacyjne mogą reagować na HCG? I często się zdarza że o wiele wcześniej wykrywają gonadotropinę niż testy ciążowe bo już od 5 a nie jak test od 25 :-D Poczekaj dwa dni i rób ciążowy :-D

Sol nie z TP-sy z UPC, ale to dobrze ze nie da się p IP poznać bo byłabym trochę w strachu gdyby tak łątwo mógł ktoś rozpoznać - oczywiście nie chodzi mi o Was :-)tylko różni ludzie w necie się kręcą a ja panikara jestem - ale z tego co wiem IP zmienia mi się co jakiś czas

co do testu to wiem właśnie i taką mam nadzieję bo to co odczuwam na zdrowy rozsądek podpowiada mi że to ciąża jeśli nie to naparwdę nie wiem co się dzieje bo boli mnie ciągle jajniki i podbrzusze - mam nadzieje ze mnie cos nie zjada :szok::cool:

widze ze planujecie wakacje,ja zaczełam i jak sie dowiedzialam o Fasolce to przestałam:-(ale musze do tego wrócic bo juz mało czasu,my raczej w Polsce bedziemy,jakos mam obawy za granice jechac,w ciazy i z Julka to tylko albo autem albo samolotem,ale jakos nie jestem za bardzo w temacie jesli chodzi o samolot bo nigdy nie leciałam:szok:

ja też się boję latac w tym roku wybieramy się samochodem ale zobaczymy co z fasolki wyjdzie bo podróż byłąby dłuuga :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KasiaWie - Gdzieś na którymś wątku czytałam że Władysławowo jest świetne ale bez dzieci bo tam pełno ludzi i straszny hałas :sorry:

We Władysławowie nie byłam ale byłąm w Łebie i masakra ludzi multum - bylismy z 1,5 roczną wtedy Majcią - nie polecam

czesc kobietki-ja niedawno wstalam,odpalilam BB bo tu dzis testujace mialy pisac a tu cisza....SORBUŚ,PALLISSA.....pisac dziewczyny-robilyscie testy czy jeszcze czekacie;-)

Ja jutro zrobie ten czuły a dziś powtórze jescze owulacyjny bo czyta.łam ze one wykazują ją włąśnie jak pisała SOl trochę wcześniej a kreska testowa była wyraźniejsza niż kontrolna - ciemniejsza niż przy owulacji

SORBUŚ- ja tez tak pomyslam jak Sol ,ale nie chcialam Cie nakrecac:sorry:ale skoro takie objawy i wyszla mocniejsza niz testowa to......trzymam kciuki jeszcze mocniej i czekam do jutra!!!!
jak tam wyspana???jaka macie pogode???
nasza MARYLKA- ma dzis pozak z chustami-ciekawe ile babeczek przyjdzie???

Ostatnia edycja:
sorbek - UPS korzysta z kabli TPSA a jeśli masz dynamiczne IP to dobrze tylko że jeśli byś miała problemy z kompem i chciałabyś pomocy z zewnątrz to nie ma szans się połączyć bo takie połączenia są wtedy blokowane. A dzisiaj Ci wyskakuje IP z chello :-p

W przychodni nikt nie odbiera więc nie mam kogo opierniczyć ale w poniedziałek nie omieszkam tak się pofatygować osobiście :tak:
Moja mama przyniosła mi dzisiaj pierożki od mojej babci - pysia :tak: Chciałam jej powiedzieć o ciąży ale zdążyłam jej dać tylko kawałek boczku i poleciała :dry: Nie, to nie :-p

Bash wymiata

<chirurg> Kurde, ale dzień.
<faju> ? ? ?
<chirurg> W tym szpitalu to mamy taki burdel, a anestezjolog prędzej czy później pójdzie do pierdla.
<faju> Przejdź kurna do rzeczy co?
<chirurg> A no, mieliśmy operować kolesia, jak sie potem okazało studenta medycyny.
<chirurg> I anestezjolog napierdzielił i zamiast mu podać narkoze walnał miejscowe, a potem gnój jeszcze wyszedł z sali.
<chirurg> No zaczynam kroić, myśle, że delikwent smacznie śpi i w pewnym momencie prosze o zacisk i co omałobym sie nie zesrał.
<faju> Pacjent zaczął sie drzeć?
<chirurg> Nie, podał mi ten pieprzony zacisk i zachwycony gapił sie sobie w bebechy.
<chirurg> Z ogromnym optymizmem obwieścił, ze jego koledzy 'padną' jak sie dowiedza, ze mógł sobie poogladać juz na żywo operacje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZień dobry. Mężuś smaży naleśniki na śniadanko, a ja wpadam się przywitać :)

elleth - musiałabym zapytać czy dalej ma dyżury w przychodni przyszpitalnej ale nie mam 100% pewności :sorry: Ale na Karczukowskiej w przychodni rejonowej przyjmuje bardzo sympatyczna i dobra babka. Ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu więc później koleżanka by miała ciężko.

A mi koza urządziła pobudkę o 7 rano :dry: już zaczynam mieć dość

Ta koleżanka mam mieć wypaaną nadżerkę i chciała się skonsultować z jakimś jeszcze jednym lekarzem :-)

Co do Władysławowa - to ja byłam, ale tam są straszne tłumy, ale byłam kiedyś w Jastrzebiej Górze, właśnie niedaleko Władysławowa i tam było cichutko i spokojnie :)

My chyba w tym roku nigdzie nie pojedziemy, bo mamy dwa wesela w wakacje, no i kaska potrzebna :dry: No chyba ze coś się trafi, jakiś weekendowy wypad, czy coś:-)

reklama
Witam i ja:-)

Co za dzień- cały czas pochmurno:wściekła/y:
Jeszcze miałam sen, że zrobiłam test i były dwie krechy, ale później betka nie rosła i w dodatku zaczęłam krwawić:-:)-(
straszne to było, nie daj Bóg jak coś takiego znów by mi się przytrafiło, to nie dałabym już rady:-:)-:)-(
Buziaki.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry