reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine, ło matko !!! nieźle. Mam nadzieję, że za drugim razem będzie o niebo lepiej.
Wisieńka, a co to za humorek ??? Przytul się do Pola i się polepszy, albo Ibizkę na kolanka weź, włączy mruczando i będzie lepiej.
mama, ty nasza skarbnico wiedzy.
pysia, welon b.ładny i cyrkonie ok.

Paula85, bardzo mi przykro. Kurcze dziewczyny co się dzieje, naprawdę coraz więcej się słyszy o poronieniach i problemach z zajściem w ciąże. Czy nasze dzieci będą miały szanse mieć własne dzieci ??? jest coraz gorzej.

kasiawie, odpoczywaj, bo w przedszkolu pewnie nie usiądziesz, a powinnaś dużo odpoczywać. Dbaj o fasolkę.
sol, Karola uśmiech ma zabójczy, nie opędzisz się od potencjalnych zięciów ???
a właśnie Wisieńka, masz już "synową" czy twój synio jest na etapie, że "dziewczyny są głupie"?:-D
Ja w tym wieku zakochiwałam się przynajmniej raz w tygodniu.:rofl2::-)

Wzięłam się za prasowanie i tak sobie myślę, żebyś mi mama Toma przysłała a ja wpadnę do ciebie na pierniki hm??? czasem trzeba zajrzeć do Karolka ale myślę, że z tym Tom też sobie poradzi.

Nika, hura!!!! wróciłaś kobieto. Najlepiej wejdz na suwaczek w jakimś poście Sol i będziesz wszystko wiedziała.

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, to ja kobietko wpadam do Ciebie na winko. Ostatnio chyba ze 3 szklanki wypiłam (bo kieliszków nie mamy) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pychota! A jak fajnie grzało w środku aj :-D:-D:-D

A ja dzisiaj przeglądałam ciuszki na allegro i znalazłam parę bluzeczek dla siebie i czemu miałabym ich nie miec :-D:-D:-D

Zapmarta fajowo, że welon się podoba :-):-):-)

Eh... aż strach pomyslec jak to jest z tą ciążą i w ogóle... Zaczynam się bac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA-witaj kochana,ale mialas przygode-niezazdroszcze-jak to sie moglo stac?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( no nic nie pojesz wedlin,ale najwazniejsze ze rodzice odebrali i nie stracisz rzeczy..:)milej lektury
LILA- moze to na @ to jedzonko tak za Toba chodzi-oby:))
EWCIA -pilnuj ciasta b my z Wisieńka zaraz jestesmy:))

Nika ja odnosnie bagazy slyszałam lepszą historię i to całkiem niedaleko mnie :-D:-D Ludzie sobie lecieli z Polski do Ameryki i co? I walizki zamiast do Ameryki poleciały do Rosji :szok::szok::szok: Nie wiem... pomylili samoloty czy jakoś tak. No w każdym bądź razie płaci się za to wszystko, a tu sodoma i gomora :wściekła/y:

mama jedziesz do Ewci, a ja do Ciebie na pierniki i co teraz ???

aha, pewnie już nie ma pierników i się nie pucujesz ???? no to jadę na winko do Wisieńki, a ty za karę do mnie pilnować Karolka bo F w pracy.

pysia wpadaj szybciutko:-)ja mam wielkie kielichy z ikei i po jednym nam starczy bo się prawie butla mieści. Potem mozna powiedzieć, ze to tylko lampeczka była:-)
zapmarta witam słodziusio. Mój Maciek juz na etapie pomiędzy. Dziewczyny to nie, ale ma koleżankę z która pisze po 20 sms w 10 min.Mówi, ze to tylko koleżanka, ale...może to pierwsza miłość:-)Mam ochote mu poprzeglądać te smsy ale nie zrobie tego nigdy więc moge sie tylko domyslać.:-):-):-)
Lila ja przed @ jem same słodycze, może cię tez wzieło:-)
nika to niezła historia, znaczy kiełbaski w Polsce zostały dla nas:-)

Wisieńka, lepiej nie bądź tą ciekawską. Mówię Ci :-):-):-) Syn też ma swoją prywatnośc. to tak jakby ktoś nam przeglądał skrzynkę sms-ową, a skoro Ci w ogóle mówi, że ma jakąś koleżankę do pisania smsów to znaczy, że Ci ufa i że na tyle dobry masz kontakt z nim, by mógł Ci o tym powiedziec
Cholerka! To jakie Ty masz te butle z winem skoro jedna butelka się mieści do kielicha :rofl2::rofl2::rofl2: Damy radę, maleńka. Już jadę, bo ja jestem kierowca bombowca :-D:-D:-D

ZAPMARTA -wlatuj na pierniczki a Tom pojdzie do Ciebie poprasuje i do Karolka zajrzy a jak wroci to pojedziemy razem do Wisieńki-gra???;-)
MARYLKA- witaj:tak::-D
WISIEŃKA- dziekuje-staram sie byc pomocna i jak cos wiem to chetnie sie dziele wiedza:tak:

A ja jak czytam o tych wszystkich problemach w ciąży tak mam nadzieję, że u mnie będzie bez komplikacji.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystkie kobietki u mnie w rodzinie ciąża ok, mdłości żadnych czy problemów, a zauważyłam, że nieraz jak są problemy z dzieckiem, czy poronienie, czy coś nie tak to w pewnym sensie jakby rodzinne, bo okazuje sie, że w rodzinie też były takie przypadki

Moja filozofia, ot :-D
no coś w tym może być ale oby nie bo moja mama poroniła 2-gą ciaże maiałam miec braciszka :(:( ale ona o tym nie mówi nie lubi przez przypadek sie dowiedziałam :(

witaj Jos
witaj marylka chyba sie już troche odepreszyłam:-)
mama, ewcia i wszystkie Wbijajcie się dziewuchy mam jeszce ze 40 litrów wina, pyszne, różowe, winogronkowe zrobiliśmy z Polem i teraz do mnie dotarło, KTO TO WSZYSTKO WYPIJE!!!!!:-D:-D:-D:-DMatko Pol mi wpadnie w nałóg. Muszę pokorkować, zrobic etykietki i będzie na pępkowe:-D:-D:-D:-D
iwonka my mamy wspólne hormony, twu, to znaczy cykle i pewnie to i ta pogoda, mam nadzieje, ze mi to owulki nie posra:-)Jajnik mnie dzisiaj, lewy tak pikał, ze az siadałam. I mnie też tak pobolewa od dwóch dni. Myslę, ze to owulka. Ogólnie jest jakoś do d,,,zobaczylam dzis na wykresy jutrzejszego ciśnienia i to jest jakaś masakra. Wszystkie jutro po pięć kaw, oprócz ciężarówek!:tak:
mama nie bądź taka skromna:-pDoświadczenie masz więc i autorytetem jesteś!
no to super że już lepiej i prosze mi zarezerwować miejscówke na pępkowym , kieliszek wezme z sobą jak będzie trzeba :):):):)

mama jedziesz do Ewci, a ja do Ciebie na pierniki i co teraz ???

aha, pewnie już nie ma pierników i się nie pucujesz ???? no to jadę na winko do Wisieńki, a ty za karę do mnie pilnować Karolka bo F w pracy.
no i ładnie mama skończyła :):):):):)

reklama
Cześć Kobietki!

Czy ja mogłabym do Was dołaczyć?
Własnie mam @, wiec za ok tydzień zaczynany starania o druga dzidzię:tak:

Niestety mam tez za soba poronienie (06.01.2010) :-(wiec juz umieram ze strachu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry