maryla86
Fanka BB :)
kochan PRECZ Z DEPRECHA PRECZ Z DEPRECHĄ PRECZ Z DEPRECHĄ !!!!!!Chyba mam deprechę, zawijam się bo gadać na razie nie potrafię.:-(
biedactwo, tak mi przykro i strasznie mocno tulekochane dzisiejszy dzien jest dla mnie straszny:-(ledwo co zaczelam sie cieszyc z mojej fasolki a juz ja sracilam:--
-
-(
sol mozesz usunac moj suwaczek ciazowy
tule tule tule tule tulelekarz mnie zbadal i powiedzial ze juz jest czysto i nie bedzie trzeba lyzeczkowac i mam poczekac jeden cykl i przepisal mi jakis lek na wspomaganie
jestem roztrzesiona cala nie wiedzialam ze to tak moze bolec
trzymam kciuki za badankoPoczytałam kilka stron do tylu,strasznie duzo piszecie,szkoda ze nie moge z wami tyle pisac:-(
szczęśliwa bardzo się ciesze ze wizyt u innego ginka była udana,a te mdłości...no cóż...kurcze ja tego się boję najbardziej
Wisieńko wróć do nas radosna nasza Wiosenko,ni epasuje do Cebie taki smutek:-(
Paula dobrze chociaz ze z Tobą wsyztsko w porządku i że od razu możesz się starać,to hoć jedno takie malutkie pocieszenie
A ja dzis byłam dziewczyny zrobić hcg,tak z glupoty,juz pewnie są wyniki ae ie chce i sie ubierac i jechac,jutro przed 7 mogę odebrać zanim do pracy pojadęmam nadzieje ze zobacze tam duża wartość;-)
dobrze kochana że masz takie wsparcie w mężu to bardzo ważne i nie spoczywajsol wiem teraz to jest świeże i boli ale nie spoczniemy nim poczniemy jak mowi mama tak sobie to przypomnialam i od razu mi troszke lepiej i maz mnie bardzo wspiera i trzyma za reke wiec mi juz trosze lepiej
wiecie tylko jak na zlosc jak juz wracalam od gina wszedzie widzialam kobiety z wozkami ,male dzieci lub kobiety ciezarne i zaczelam ryczec bo jakos to tak mnie zabolalo strasznie
masz racje nie zaglądaj tam bo jeszcze wpadniesz w dpereche i dopiero będziepłacz kobitko,to pomaga,naprawdę.trzeba mieć nadzieję,że będzie dobrze.tulę,tulę;*
wisieńka co z Tobą kobitko,takie dobre wieści od ginka.odpocznij i wracaj do nas,czekamy
a wiecie,ze ja nawet nie wchodzę na wątek "poronienia",raz weszłam i jeszcze gorzej mi się zrobiło,przytłoczył mnie cały ogrom nieszczęścia i długo nie mogłam przestać o tym myśleć,więc już nie wchodzę![]()
mama Tomki to grzeczne chłopakipaula ja popłaczę razem z toba bo mi bardzo smutno moja bidulko z twojego powodu. Mysl teraz pozytywnie. Na pewno będzie dobrze i nie powtórzy się to. Zwłaszcza , ze jesteś zdrowa.
mama wróciłam, zjadłam wielkiego omleta, zobaczyłam, że jestem gruba i pomyslałam , ze to obłęd co się ze mna dzisiaj wyprawia. Może to i owulka mnie tak nastraja, chociaz ksiazkowo powinno byc wesoło. Czytałam o twoim senku i powiem ci, ze też kiedyś miałam podobny i nic a nic się nie sprawdziło:-)Więc odpuśc Tomowi jak w snie sobie pobrykał i to twoim to tyle jegoTeraz zgoniłam Pola z alegro i będę tu klepać aż się rozchmurzę.
![]()