reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje Wisienko za te głaskanie po główce szczegolnie bo znow sie rozpłakałam:-(

reklama
Mama dzieki za odpowiedz:-) tak sobie mysle jak to bedzie w moim przypadku i jak potraktuja moja kolejna ciaze bo nie mieszkam w Polsce tylko w Itali i jak poszlam do gina w pierwszej ciazy z plamieniem to nie dal mi nic tylko kazal duzo lezec wiec chyba jak uda mi sie ponownie zajsc w ciaze to pojade do Polski na konsultacje do gina

dziewczyny ja bede sie juz zegnac jestem zmeczona tym koszmarnym dniem
jeszcze raz dziekuje wszystkim z osobna za słowa otuchy dzieki wam jest mi latwiej myslec pozytywnie:tak:
dobranoc wszystkim ide sie potulic do mezusia;-)

paula ja popłaczę razem z toba bo mi bardzo smutno moja bidulko z twojego powodu. Mysl teraz pozytywnie. Na pewno będzie dobrze i nie powtórzy się to. Zwłaszcza , ze jesteś zdrowa.:tak:
mama wróciłam, zjadłam wielkiego omleta, zobaczyłam, że jestem gruba i pomyslałam , ze to obłęd co się ze mna dzisiaj wyprawia. Może to i owulka mnie tak nastraja, chociaz ksiazkowo powinno byc wesoło. Czytałam o twoim senku i powiem ci, ze też kiedyś miałam podobny i nic a nic się nie sprawdziło:-)Więc odpuśc Tomowi jak w snie sobie pobrykał i to twoim to tyle jego:-p:-pTeraz zgoniłam Pola z alegro i będę tu klepać aż się rozchmurzę.:-p

Paula- wypoczywaj kochana:):) ja też zmykam dziewczynki :):) Wisieńko dziekuje:** DOBRANOC wyśpijcie sie aaa Tobie MAMA życze słodkich snów a nie tak jak ten który miałaś dzisiaj w nocy.... Buziaczki kochane do jutra:*

Paula- jeżeli RH(+) to super:tak: immunoglobulinę podają do 48 godz. po porodzie, bądź poronieniu jeżeli jest konflikt serologiczny, ale u Ciebie nie ma;-)

Niestety ja to nawet i przy konflikcie musiałam się załapać:wściekła/y:

Mama- witam, oj będzie co nadrabiać, ale to dopiero za jakąś godzinkę;-)

Wisienko- witam Cię

Mam pytanko do Dziewczyn, które mierzą temp. Miałyście kiedyś tak, że temperatura niby w dniu @ obniżyła się tak jak powinna, a @ nie było??
EWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????:sorry2:
PAULA- zycze w miare spokojnej i przespanej nocki i zagladaj do nas-potrzebujesz teraz towarzystwa:tak:
WISIEŃKA- co to sie Tobie porobilo kochana-dzien bez sensu taki??niby nic czlowieka nie wkurzy a zly jak osa:crazy:nielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac:crazy::dry: A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....:dry:
ja bym sobie wciagnela czekolade,ale patrze ze mam pierniki wiec ...tez moga byc:tak:ktora wpada na pierniki w czekoladzie i na Faxa

EWCIA- ja mierzylam temp.ale jak temp.spadala to dostawalam @ a co tam u Ciebie temperatura spadla a nie masz @????:sorry2:
PAULA- zycze w miare spokojnej i przespanej nocki i zagladaj do nas-potrzebujesz teraz towarzystwa:tak:
WISIEŃKA- co to sie Tobie porobilo kochana-dzien bez sensu taki??niby nic czlowieka nie wkurzy a zly jak osa:crazy:nielubie takich dni bo nie ma winnego i nie ma sie na kim wyladowac:crazy::dry: A Tomkowi dam spokoj z tym snem-tymbardziej mnie bolalo,ze moj Tom jest prawdomowny i nie wiem czy uwiezycie ale przez 11 lat nie zlapalam Go na klamstwie- dlatego pamietam ze we snie od razu to mi przyszlo do glowy-wogole co za psychologia...dam juz spokoj z tym snem bo ....:dry:
ja bym sobie wciagnela czekolade,ale patrze ze mam pierniki wiec ...tez moga byc:tak:ktora wpada na pierniki w czekoladzie i na Faxa

No właśnie mama. Temp. spadła, jest dzień @ a jej nadal brak:wściekła/y:
ze mną chyba coś jest nie tak:wściekła/y: może jeszcze w nocy przylezie @ wstrętna:crazy:

Zostaw pierniki u mnie się piecze pyszne ciasto:-p

reklama
mama ja wpadam z rudym Jasiem , może mi przejdzie porabaństwo z głowy a pewnie to i ostatnie(OBY) Jasiowanie by było:-)
paula spij spokojnie
ewcia witam, ja temp nie mierzę bo zawsze rano tak w biegu robię wszystko, ze nie zdążam , zresztą co dwa tyg, jedziemy do taty w góry i klimat sie zmienia więc to niewiarygodne. Ale słuchaj mamay bo ona specjalistka jest :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry