reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo

reklama
bibinka - lojalnie ostrzegam - takie praktyki są bolesne :-D

paula - to od 14 dc bierzesz i dokąd lekarz nie odwoła (max do 20 tygodnia - potem nie działa) :tak: tak się niestety bierze duphaston, też brałam na podtrzymanie ale mi wystarczyło 4 tygodnie brania i spokój :tak:

Idę wypluć oskrzela :-p

BIBINKA,PAULA- pewnie ,nie ma co sie bardziej dolowac skoro na watku poronienia jest taka dolina....ja tam raz weszlam i lzy mi ciekly jak czytalam i potem pol wieczoru rozmyslalam i bylam przybita-my sie nawzajem wspieramy ,ale tez piszemy o takich codziennych sprawach i to troche odciaga mysli od tych smutnych a tam tylko zal i smutek...nie ma co tam zagladac:no:
BIBINKA- moze w tych cilestach zmienili sklad czy co ??????:crazy::crazy::crazy:

paula trzymaj sie kobitko... 30% bo niektóre nawet nie wiedzą, że były w ciązy bo nie każdy planuje i sie stara tak jak my tutaj...

tak natura jest nie sprawiedliwa jak powiedzial mi dzisiaj gin ze 30% ciaz konczy sie poronieniem to bylam w szoku ze tak duzo
Naprawde są ludzie którzy bardzo chca maleństwo to maja kłopoty a takie kurde gdzie jest patologia rodza jedne po drugim i zapewne nie dbaja tak o tą ciąże .... eh szkoda słów....:wściekła/y:

w szpitalu mówili,że dziennie trafia ok 3 kobitek,głownie z 1 ciążą.nieprawdopodobne:szok:,ja też nie zdawałam sobie z tego sprawy:no:.ehh,ciężkie życie:-(

uciekam,bo nawet w miejscu usiedzieć nie mogę...co za dzień dzisiaj:angry::wściekła/y:

buziaki ślę;*

Ostatnia edycja:
maran-atha własnie nawet nie wiedza ze sa w ciazy ja tez bym zapewne nie wiedziala ze poronilam gdybym nie planowala a nie wiem co lepsze...ta niewiedza czy swiadomosc tego ze sie udalo i ten bol po stracie

Ostatnia edycja:
maran-atha własnie nawet nie wiedza ze sa w ciazy ja tez bym zapewne nie wiedziala ze poronilam gdybym nie planowala a nie wiem co lepsze...
wiem że jest ci cieżko ale dasz rade napewno ... i wiem że przydzie czas ze ujrzysz znów 2 kreseczki i urodzisz ślicznego dzidziusia:***

Żadne :-p Żadne poronienie nie jest miłe ani wesołe i o żadnym najlepiej nie wiedzieć ani wiedzieć :tak:

reklama
paula
tak mi przykro, bardzo Ci współczuję, ale musisz być silna.
Wszystko się ułoży jeszcze, zobaczysz ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry