reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rano zaczełam krwawic wie od razu pojechalam na bete hcg i wynik watpliwy 8,49 a potem z tym do ginka i tam sie tylko potwierdzilo wszystko
teraz znowu rycze

reklama
Paula kochana tulę :-:)-:)-( Aj, aj to musi byc cholernie cięzkie...

Eleth eeee... stwierdziłam że nie ma co sobie nabierac do głowy, bo z tego wszystkiego nawet nie wydukam przysięgi

Ostatnio Mojemu mówię "ale odlot.... będziemy po ślubie, łóżeczko luli, budzimy się i będziesz myslał ooooo to moja żona już" :-D:-D:-D

lekarz mnie zbadal i powiedzial ze juz jest czysto i nie bedzie trzeba lyzeczkowac i mam poczekac jeden cykl i przepisal mi jakis lek na wspomaganie
jestem roztrzesiona cala nie wiedzialam ze to tak moze bolec

Ostatnia edycja:
Paula przytulam Cię mocno.

Sol bałam się, ale jak popatrzłam w oczy mojemu M. to cały strach minął i zniknęli wszyscy ludzie dookoła.
Pysia bardzo dobra postawa :)

Paula szczęście w nieszcześciu, że obeszło się bez łyżeczkowania choc to nie zmienia faktu że strasznie mi przykro co się teraz dzieje. :-:)-:)-:)-(

Eleth też będę chciała patrzec sie w oczy Mojego i wymawiac słowa przysięgi... ach, rozmarzyłam się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula ogromnie mi przykro...nie wiem co napisac...jak Cie pocieszyć,przytulam Cie mocno!!!

dziekuje kochane za wsparcie w tych ciezkich chwilach dla mnie

Paula - jak napisały dziewczyny - szczęście w nieszczęściu :tak: :-( Ale za miesiąc możesz zacząć znowu i od początku bierz leki - może będziesz musiała poleżeć kilka miesięcy ale warto :-) Ważne że nie musisz mieć zabiegu - bardzo nieprzyjemne odczucie :tak:

sol bede brala leki trafilam na dobrego lekarza poszlam prywatnie zbadal mnie cala zrobil usg sonda przezpochowa i obejrzal tam wszystko i powiedzial ze wszystko jest ok ze mna

reklama
Paula mam nadzieję, ze Wam się uda następnym razem i że będzie Ci dane miec maluszka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry