reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lila, nie będzie żadnego bolerka. Myślę, że bedzie piękna pogoda, a bolerko może okazac się zbędne o :-D:-D:-D

reklama
elleth a ja mam praktycznie w środku lata i mysle, że większe prawdopodobieństwo, że będzie ładnie... :-):-):-) a zresztą.... w bolerku już tak cudownie się nie wygląda ... jak mam jedną kiecę wieczorową to ją wolę zdecydowanie bez bolerka :-D:-D:-D
A po 10te - zasłużyliśmy na boską pogodę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
a nawet jeśli będzie troszkę zimno to nie szkodzi - wezmę wtedy już męża na pieterko na weselichu i mnie rozgrzeje do czerwoności :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez uwazam ze bez bolerka jest ladniej ale czasem zdarzaja sie przypadki ze ksiadz potrafi sie przyczepic ale to roznie bywa.
Ja kochaniutkie spadam bo moj M z pracy wrocil wpadne do was wieczorkiem mam nadzieje ze dam rade nadrobic wszystko co napiszecie papap:*

elleth a ja mam praktycznie w środku lata i mysle, że większe prawdopodobieństwo, że będzie ładnie... :-):-):-) a zresztą.... w bolerku już tak cudownie się nie wygląda ... jak mam jedną kiecę wieczorową to ją wolę zdecydowanie bez bolerka :-D:-D:-D
A po 10te - zasłużyliśmy na boską pogodę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Będzie pięknie - zawsze jest bez względu na pogodę. Będziesz cudowną PM-ką :)

Lila to lec kochana do mężulka ;-);-);-) To widzę, że myślisz podobnie jak ja. A bolerko pewnie bym kupiła gdybym ślub brała w jesieni albo na wiosnę, bo to różnie bywa... a bolerko to tylko szpeci cały urok sukni ślubnej... a u mnie ksiądz nie ma żadnego "ale" co do odkrytych ramion i plecków, a słyszałam że sa przypadki gdzie ksiądz ma sprzeciw. chyba bym poszła wtedy do innej parafii :-):-):-)

Eleth no ba! Tak myślę. Jejku :-D:-D ja to chyba będę miec łezki w oczętach na własnym ślubie ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja to już taka wrażliwa jestem :-):-)

Pysia ja też się tego bałam, ze się poryczę na przysiędze (bo ja nadwrażliwiec jestem), ale nie przysięgałam z uśmiechem na ustach, ech jak bardzo bym chciała to powtórzyć. :)

kochane dzisiejszy dzien jest dla mnie straszny:-(ledwo co zaczelam sie cieszyc z mojej fasolki a juz ja sracilam:-:)-:)-:)-(
sol mozesz usunac moj suwaczek ciazowy

elleth - Ty się bałaś? My też :-p a popłakała się urzędniczka USC co nam ślubu udzielała :-D

Paula - co się stało?

reklama
Witam wszystkie serdecznie

Chciałam napisac cos więcej ale zszokowała mnie wadomość Pauli,co się stało kochana??????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry