reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Maleństwo- fajny domek ! Kasia chce sie wprosić do Zuzinki na parapetówkę :)

Mnie sie marzy domek na drzewie, drewniany, ale na działce tylko dwie liche jabłonki mamy no i mała jeszcze za mała. Już widzę jakby wyła stojąc na dole ze też chce na góre ;)

Rojku nie wiem co Ci doradzić. Oba fajne ! W zeszłym tygodniu w Tesco kupiłam za śmieszne pieniądze, bo 30 zł taki rowerek (3 kołowy) Starsza sie w nim zakochała , no obciach, ale daje rade na nim jeździć i nie połamała...Kasia jeszcze słabo dosięga. Były też ciut mniejsze ale tamtego nie chciałam.

a na przyszły sezon to już Kasia będzie jeździć biegowym takim. Ola na nim śmigała. Na fotce ma 2lata i 5 m. Rowerek solidny, ale tylko na jeden sezon. W zeszłe wakacje miała już 3,5l i kupiliśmy normalny 16 czy 18 calowy

Załączniki

• IMG_3015.jpg
    IMG_3015.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_1785.jpg
    IMG_1785.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Rojku wydaje mi się że ten pierwszy ma stabilniejsze koła. I myślę że fajny prezent. My już dawno kupiliśmy
żyrafę z little tikes ale dopiero teraz na niej jeździ po całym domu. Wcześniej tylko siadał i schodził.
żyraf.jpg

Ja teraz oglądałam rowerki ale takie ceny że szok..:-(

Załączniki

• żyraf.jpg
    żyraf.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 50
Fajne te rowerki, tez mi sie wydaje ze pierwszy bedzie bardziej stabilny.
Myslalam tez nad rowerkiem ale Alanka, ale nie biegowym tylko zwykłym, na trzech kółkach. Jednak za dzien dziecka zamowilam jezdzik little tikes, wiec chyba tego rowerka kupowac juz nie bedziemy. No zobaczy sie jeszcze:)
A biegowy rowerek to moze na przyszly rok...?

reklama
No właśnie jeździków i rowerków z trzema kołami nie chciałam, tylko jako niby przygotowanie pod rowerek biegowy ten motorek. Moi znajomi mają ten tańszy i ich dziewczynka jeździ na nim podobno non stop, więc przymierzę Anielę do niego.
A też mi się wydawało, że ten pierwszy ma szersze stabilniejsze koła a jak popatrzyłam na wymiary to sie okazało, że są dwa razy weższe niż w tym drugim.

Do góry