drogie mamy czy u waszych dzieci pojawił się w okolicy półtora roku regres snu ? dziecko które pięknie śpi od praktycznie urodzenia a tu nagle pobudka 1,2 w nocy i 3 godziny wiercenia stękania marudzenia.. nic nie pasuje u mamy nie w łóżeczku nie , mleko nie,, ogólnie jest na nie.. zasypianie tez trwa dłużej.. było tak u was ? poprawiło się … ?
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
O mamo, tak było u nas około 20 miesiąca, czy jakoś tak.
Córka budziła się około 2 w nocy, przez godzine lub dwie hulała po łożku, nie chciała spać, potem zasypiała.
Trwało to jakoś 1,5 miesiaca - 2 miesiace.
Córka budziła się około 2 w nocy, przez godzine lub dwie hulała po łożku, nie chciała spać, potem zasypiała.
Trwało to jakoś 1,5 miesiaca - 2 miesiace.
Natqaaaaaa
Zaciekawiona BB
Ja to mam wrażenie że u mojej córy to były takie okresy co chwilę. Np 3 tygodnie super ekstra, a potem tydzien makabra. Najgorzej jak się obudziła z płaczem i nie dało się go ukoić. Na szczęście już tak nie ma od jakiegoś czasu, teraz ma 2.5 roku. U nas musiała być noszona, często jej włączałam bajkę w telefonie jak nie mogłam ukoić płaczu i to zazwyczaj pomagało. Około 15-20min musiała pooglądać, uspokoić się, znudzić i kładłam ją dalej spać.
Natqaaaaaa
Zaciekawiona BB
Czasami protestowała i krzyczała że chce jeszcze bajki, ale mówiłam że mama musi iść siku czy mama musi piciu, zaraz będę itd. Oczywiście już nie wracałam