Ostatnio 500 ml. Nigdy nie jadla duzo ale juz ponad 600 zjadala. No my tez juz rozszerzamy diete ale to jest doslownie kilka lyzeczek warzywek i tyle narazie.Też tak myślę że lepiej poczekać do wizyty. Moja ponad 6 kg wazy. Od niedawna wprowadzam jej słoiczki i też je kleik i w sumie trochę mniej ulewa. No ale ona ulewa jak ma przepełniony żołądek. Ile ml je Twoja na dobę?
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
No my też kilka łyżeczek no ale z czasem będzie coraz więcej. Moja je tak od 750 do 900 mlOstatnio 500 ml. Nigdy nie jadla duzo ale juz ponad 600 zjadala. No my tez juz rozszerzamy diete ale to jest doslownie kilka lyzeczek warzywek i tyle narazie.
A ile ma?No my też kilka łyżeczek no ale z czasem będzie coraz więcej. Moja je tak od 750 do 900 ml
Asiaxz
20 skończy 5 miesięcyA ile ma?
To ja bym chciala zeby moja tyle jadla. No ale my mamy jeszcze ten rozszczep podniebienia. A teraz mam wrazenie ze ja wieczorami dziaselka bola i tez jest maruda i jesc nie chce :-(20 skończy 5 miesięcy
Nie ale chodzimy do fizjo i jest troche lepiej. Smarujemy mascia i troche pomaga ale idealnie nie jest. U mnie nauczona jest w temperaturze pokojowej, probowalam pogrzewac ale nie widze roznicy.Moja też jadła po 500 ml i na widok butelki wrzeszczała. Dopiero maść na dziasła pomogła i też mleko nie może być za ciepłe bo wtedy też nie wypije. A Twoja lubi leżeć na brzuszku?
A mi sie wydawalo ze jeszcze wczesnie na zeby. Ale ewidentnie jej te dziasla dokuczajaNam też pomogła maść ale znów widzę że się zaczyna denerwować i płakać także chyba znow zaczne smarowac
reklama
Madzia86G
ok no to nietolerancja.Laktoza nie uczula, bo to cukier. Uczulaja bialka, czyli np. bialko mleka krowiego... Lekarka wprowadzila cie w blad. Moze byc ew nietolerancja laktozy, ale te objawy, ktore opisujesz do niej nie pasuja.
Pasują - nie pasują, po zmianie mleka na bezlaktozowe po konsultacji z lekarką, owe niepasujące objawy jak ręką odjął
Podziel się: