reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rak piersi - walka

jak się czujesz ? Jak rehabilitacja ?
Fatalnie 😔 wlasnie wrocilam ze szpitala. Pootwierały mi sie rany po operacjach.
Nadal starają sie jakos to ratowac. Ale juz przesądzone ze 3 chemia wstrzymana. Radioterapia wstrzymana.
Tylko abemacyklib. Bo on działa na komorki rakowe a nie na caly organizm jak te dotychczasowe ktore mi wstrzymali. Jutro znowu na kontrole jade. Wykończona jestem juz tym wszystkim. A gdzie jeszcze walka o lek !

reklama
Sygnalizowaliscie iż bardziej ufacie "zrzutka", ktora jest wg Was bardziej weryfikowana pod katem medycznym. Zatem w walce z rakiem, z nfz, walcząc o życie i lek, przesłałam im całą dokuemntacje medyczną, wraz.ze wskazaniami do wdrozenia nierefundowanego leku.
Błagam Was o pomoc i udostnienie
3 chemioterapia wstrzymana. .Nie mam juz pieniedzy na dojazdy do szpitala, na leczenie skutkow ubocznych, rehabilitacje... A jeszcze musze jak najszybciej zacząć brac ten abemacyklib, który jest jedyną szansą na pokonanie raka. Jedyną szansą bym żyła

Blagam.o udostepnianie.
Niestety zbiorka staneła. A ja mam coraz mniej czasu na zebranie na leczenie. Ja musze zyc. Dla dzieci.

Dziękuję Wam za całe wsparcie. Proszę o udostepnienie ❤️🍀 od pn mam zostac w szpitalu. Rany sie nie goją. Powikłań cd.

.

Załączniki

• 20231127_102337.jpg
    20231127_102337.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 127
reklama

Do góry