reklama
wielomatka
Fanka BB :)
Ja już tracę nadzieję...@SalsaPL ostatnio myślałam o Tobie. Na ten moment staram się przekazywać info o 1,5%. Zaraz może jeszcze na fb wstawię.
Tyle już biedna przeszłaś Wierze, ze będzie dobrze.
To najgorsze, co może cię spotkać. A jednocześnie jestem pełna podziwu, że dotychczas jej nie straciłaś. Pamiętaj, że jestem...Ja już tracę nadzieję...
Jestem znowu w szpitalu. Wyniki mam nie wesołe. Starają się mnie jakoś wzmocnić bym dalej mogła brać chemie, ale średnio im to idzie. Sami sugerują mi leczenie uzupełniające w klinice w Gdańsku. W przeciwnym razie będę musiała przerwać leczenie.
Błagam Was o pomoc bym mogła dalej sie leczyć.
Błagam Was o pomoc bym mogła dalej sie leczyć.
Walka z rakiem piersi z przerzutami | zrzutka.pl
Walcze z rakiem z przerzutami. Mam dwójkę cudownych synkow 1.5 roczku i 3.5 roczku. Nie mamy nikogo do pomocy, tylko siebie. Mąż musiał zrezygnować z pracy, by zająć się dziećmi, a ja walcze każdego dnia by żyć dla nich. Rak piersi -8 marca - w świeto kobiet- przekreślił całe moje dotychczasowe życ1
zrzutka.pl
20 kg prawie w 2 miesiące. Wyniki lecą. Organizm nie ma siły już. Ja już wysiadam psychicznie. Nie mam.sily na to wszystko.
Błagam Was o pomoc Link do: Walka z rakiem piersi z przerzutami
Proszę udostępniajcie. Każda złotówka się liczy. Potrzebuję na specjalistyczną dietę regeneracyjną, na kroplowki witaminowe, a nie mam nawet na chleb. Wszystko co mamy idzie na leczenie.
Błagam Was o pomoc Link do: Walka z rakiem piersi z przerzutami
Proszę udostępniajcie. Każda złotówka się liczy. Potrzebuję na specjalistyczną dietę regeneracyjną, na kroplowki witaminowe, a nie mam nawet na chleb. Wszystko co mamy idzie na leczenie.
Załączniki
gorzka.kawa
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo Ja zbierałam się w sobie by w ogóle jeszcze walczyć. Miałam załamanie i sił i wiary. Do tego problemy finansowe i ciągle zastanawianie się czy będę miała za co jechać do szpitala, czy kupić chleb, wcale nie pomagają na psychikę. Jest ciężko. W uj.. ciężko ..@SalsaPL masz dla kogo walczyć, bez żyć. Tam mocno trzymam kciuki. Dorzucam ile mogę i przekaże znajomym.
W niedzielę u nas na wsi był zorganizowany kiermasz wielkanocny. Otrzymałam fanty, ale pogoda nie dopisała, i zostalam z pudlami pięknych rzeczy z którymi nie wiem co zrobić. A nie mam siły na nic. Tym bardziej jakieś wystawianie na necie. Jakby któraś była zainteresowana by wesprzeć mnie w walce a Jednoczenie coś się spodobało to dajcie znać. Rzeczy są naprawdę piękne. Jedynie ceny są na chustach- minimalna wartość za włóczkę która była kupiona przez darczyńców by te cuda wstworzyc.Dziękuję bardzo Ja zbierałam się w sobie by w ogóle jeszcze walczyć. Miałam załamanie i sił i wiary. Do tego problemy finansowe i ciągle zastanawianie się czy będę miała za co jechać do szpitala, czy kupić chleb, wcale nie pomagają na psychikę. Jest ciężko. W uj.. ciężko ..
reklama