reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rak piersi - walka

@SalsaPL ostatnio myślałam o Tobie. Na ten moment staram się przekazywać info o 1,5%. Zaraz może jeszcze na fb wstawię.
Tyle już biedna przeszłaś :( Wierze, ze będzie dobrze.

reklama
Jestem znowu w szpitalu. Wyniki mam nie wesołe. Starają się mnie jakoś wzmocnić bym dalej mogła brać chemie, ale średnio im to idzie. Sami sugerują mi leczenie uzupełniające w klinice w Gdańsku. W przeciwnym razie będę musiała przerwać leczenie.
Błagam Was o pomoc bym mogła dalej sie leczyć.

20 kg prawie w 2 miesiące. Wyniki lecą. Organizm nie ma siły już. Ja już wysiadam psychicznie. Nie mam.sily na to wszystko.
Błagam Was o pomoc Link do: Walka z rakiem piersi z przerzutami
Proszę udostępniajcie. Każda złotówka się liczy. Potrzebuję na specjalistyczną dietę regeneracyjną, na kroplowki witaminowe, a nie mam nawet na chleb. Wszystko co mamy idzie na leczenie.

Załączniki

• 20230711_161220.jpg
    20230711_161220.jpg
    918,6 KB · Wyświetleń: 119
@SalsaPL masz dla kogo walczyć, bez żyć. Tam mocno trzymam kciuki. Dorzucam ile mogę i przekaże znajomym.
Dziękuję bardzo ❤️ Ja zbierałam się w sobie by w ogóle jeszcze walczyć. Miałam załamanie i sił i wiary. Do tego problemy finansowe i ciągle zastanawianie się czy będę miała za co jechać do szpitala, czy kupić chleb, wcale nie pomagają na psychikę. Jest ciężko. W uj.. ciężko ..

Dziękuję bardzo ❤️ Ja zbierałam się w sobie by w ogóle jeszcze walczyć. Miałam załamanie i sił i wiary. Do tego problemy finansowe i ciągle zastanawianie się czy będę miała za co jechać do szpitala, czy kupić chleb, wcale nie pomagają na psychikę. Jest ciężko. W uj.. ciężko ..
W niedzielę u nas na wsi był zorganizowany kiermasz wielkanocny. Otrzymałam fanty, ale pogoda nie dopisała, i zostalam z pudlami pięknych rzeczy z którymi nie wiem co zrobić. A nie mam siły na nic. Tym bardziej jakieś wystawianie na necie. Jakby któraś była zainteresowana by wesprzeć mnie w walce a Jednoczenie coś się spodobało to dajcie znać. Rzeczy są naprawdę piękne. Jedynie ceny są na chustach- minimalna wartość za włóczkę która była kupiona przez darczyńców by te cuda wstworzyc.

reklama
.

Załączniki

• received_2509443445924397.jpeg
    received_2509443445924397.jpeg
    365,8 KB · Wyświetleń: 106
  • received_2194049477597613.jpeg
    received_2194049477597613.jpeg
    171,4 KB · Wyświetleń: 109
  • received_309752985102035.jpeg
    received_309752985102035.jpeg
    217,2 KB · Wyświetleń: 106