Witam, mogę się założyć, że takie pytanie jeszcze nie padło ☺ mianowicie będąc już po porodzie, zostaje się pod obserwacją w szpitalu na parę dni. Czy na oparciu łóżka zawieszana jest karta informacyjna jak nazywa się pacjent?? Co jeszcze zawiera taka karta? Wzrost, ciężar ciała? Czy w ogóle coś takiego nie funkcjonuje i z kartą pacjenta lekarz przychodzi gdy jest obchód?
reklama
U nas są imię i nazwisko i nic wiecejWitam, mogę się założyć, że takie pytanie jeszcze nie padło ☺ mianowicie będąc już po porodzie, zostaje się pod obserwacją w szpitalu na parę dni. Czy na oparciu łóżka zawieszana jest karta informacyjna jak nazywa się pacjent?? Co jeszcze zawiera taka karta? Wzrost, ciężar ciała? Czy w ogóle coś takiego nie funkcjonuje i z kartą pacjenta lekarz przychodzi gdy jest obchód?
E
Ewka34
Gość
U mnie chodzi lekarz z pielegniarkami i poloznymi z taka karta czasy tych kart chyba minely teraz sa numerki na lozkachWitam, mogę się założyć, że takie pytanie jeszcze nie padło ☺ mianowicie będąc już po porodzie, zostaje się pod obserwacją w szpitalu na parę dni. Czy na oparciu łóżka zawieszana jest karta informacyjna jak nazywa się pacjent?? Co jeszcze zawiera taka karta? Wzrost, ciężar ciała? Czy w ogóle coś takiego nie funkcjonuje i z kartą pacjenta lekarz przychodzi gdy jest obchód?
D
Deleted member 178444
Gość
Nie ma. RODO
reklama
Podziel się: