reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
Chyba nie dam rady jej nic podlozyc bo ona od miesiaca podczas snu przemieszcza sie w tym lozeczku, pelza po nim. Pare razy w nocy wstaje do niej bo klinuje sie gdzies miedzy szczebelkami i steka a od stekania to juz blisko do placzu, a tak mi przesypiala cale noce ach co to byly za czasy;-)

Ja mojej Zośce układam książeczki przed nosem, to ją trochę interesuje, ogląda obrazki albo zabawki jej układam te najulubieńsze. Chętnie leży też na brzuszku na macie i na mamie :-) No i w dzień kładę ją spać na brzuchu.

sss16 a u mnie sprawdza sie super szare mydlo, wiesz ten stary Biały Jeleń. Mokrą plamę zapieram trochę tym mydłem, zostawiam tak na 10-15min i wrzucam normalnie do prali z innymi ciuszkami. Nie ma sladów.

My mamy wszystkie body w plamach marchewkowych,przez to ulewanie ,muszę namoczyc w odplamiaczu bo mydłem to cały dzień by mi zeszło tarcie ..

Dzięki popróbuję, chociaż Białego Jelenia używam w proszku do prania i nie schodzi i też namaczałam, ale tym wrzątkiem spróbuję :)

reklama
ja piorę w vizirze sensitive, może plamy z marchwi prosto ze słoika nie schodzą, ale tak po 2-3 praniach.
Jeżeli ulewała marchewką to plamy od razu się spierają.

Do góry