witam wszystkie Panie. Pocieszcie !!! Staralam sie o dziecko 2 lata, wreszcie 2 kreski. Okropny bol brzucha i szybsza wizyta u lekarza. 5tydz 2dzien.. nastraszyla mnie ze to puste jajo. Serio tak wczesnie mogla to stwierdzic? Wydaje mi się, ze 5tydz to za szybko zeby cos zobaczyc. Na koniec powiedziala, ze cos tam może jest ale nie jest pewna. Gdyby mnie nie zeschizowala, czekalabym sobie spokojnie na nastepna wizyte, a teraz caly czas mysle, ze nic z tego. Zobaczcie na zdjecie, co mysliscie? Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
Niestety. Potem troszke mniej, ale i tak. Odkad czuje ruchy to jestem spokojniejsza, ale niech tylko nie poczuje nic kilka godzin to juz panika i wsłuchiwanie sie [emoji16] to na kiedy wpada Ci termin? Kwietniowka?
3 kwietnia
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Tak wyglądała moja księżniczka mniej więcej w tym czasie, a raczej jeszcze jej nie było Nie martw się tylko cierpliwie czekaj. Beta pięknie rośnie! Powtórz betę dwa razy i będziesz spokojniejsza. Na tak wczesnym etapie beta i jej właściwy przyrost jest jedynym wyznacznikiem, ze ciąża rozwija się prawidłowo i tego ci bardzo życzę!
Ja powiedziałabym ze się coś tworzy z prawej strony. Ku pokrzepieniu napisze ze u mnie w 6 tyg było puste jajo bez zarodka w 7 tez lataja w co 3 dni na usg w 8 tyg +4 dni pojawiło się dziesiątko z serduszkiem
Kochana w 6 tyg lekarka stwierdziła puste jajo plodowe a wczoraj moja córcia skończyła rok
Ucaluj ksieniczke
Tak wyglądała moja księżniczka mniej więcej w tym czasie, a raczej jeszcze jej nie było Nie martw się tylko cierpliwie czekaj. Beta pięknie rośnie! Powtórz betę dwa razy i będziesz spokojniejsza. Na tak wczesnym etapie beta i jej właściwy przyrost jest jedynym wyznacznikiem, ze ciąża rozwija się prawidłowo i tego ci bardzo życzę!
Dzieki za zdjecie duzo mi sie z Wami lepiej zrobilo
Ja powiedziałabym ze się coś tworzy z prawej strony. Ku pokrzepieniu napisze ze u mnie w 6 tyg było puste jajo bez zarodka w 7 tez lataja w co 3 dni na usg w 8 tyg +4 dni pojawiło się dziesiątko z serduszkiem
Wlasnie w tym miejscu tez sie dopatruje
Kochana! Ty sie nie martw. Ja miesiaczke mialam w grudniu zaszlam ww lutym I tylko jeden lekarz mi uwierzyl, a w szpitalu jak lezalam bo mialam krwiaka to chcieli mi usunac ciaze, bo niby sie nie rozwija, a teraz co? Jestem w 27tc I dziecko wazy 1200
wiola1198
Fanka BB :)
Ja też to przeszłam . Usg 16.06 ciąża 5t2d kolejne 2 tygodnie później I niby puste jajo,, (rok temu było tak samo ) skierowali mnie żeby 6 dni później usunąć ciąże a w szpitalu okazało się że jest zarodek I bije serce. Pani doktor powiedziała że zdarzył się cud. Więc głowa do góry
reklama
Nie stresuj mysle,ze za 2 tygodnie czas pokaze,czasem idziemy za szybko na usg,a później tak bywawitam wszystkie Panie. Pocieszcie !!! Staralam sie o dziecko 2 lata, wreszcie 2 kreski. Okropny bol brzucha i szybsza wizyta u lekarza. 5tydz 2dzien.. nastraszyla mnie ze to puste jajo. Serio tak wczesnie mogla to stwierdzic? Wydaje mi się, ze 5tydz to za szybko zeby cos zobaczyc. Na koniec powiedziala, ze cos tam może jest ale nie jest pewna. Gdyby mnie nie zeschizowala, czekalabym sobie spokojnie na nastepna wizyte, a teraz caly czas mysle, ze nic z tego. Zobaczcie na zdjecie, co mysliscie? Pozdrawiam