marta18691
Fanka BB :)
To super :-)opieka na położniczym super była położne świetne naprawdę, mega pomocne wszystko powiedzą i pomogą
to może niedługo urodzisz jak już taki ból może jakiś przepowiadający
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super :-)opieka na położniczym super była położne świetne naprawdę, mega pomocne wszystko powiedzą i pomogą
to może niedługo urodzisz jak już taki ból może jakiś przepowiadający
Chyba tylko Ty zostałaśHop hop jest tu jeszcze jakaś ciężarówka ? Czy tylko ja zostałam?
hejo tobie tez juz duzo nie zostalo, nacieszaj sie ze mozesz sie wyspac.. ja bym chetnie wrocila do czasu ciazy maly grzeczniutki ale powiem ci ze chetnie bym sie wyspala hehe a jak sie czujesz? jak brzusio?Echh Ale wam dobrze ja jeszcze się turlam i czekam niecierpliwie.Marta jak tam twój skarb? Zdrowo się trzyma ? Bo pogoda taka rozna teraz Ann a co u Ciebie?
wicie gniazdka a jak w koncu bedziesz rodzila?Dziś od rana sprzątam wszystko i nie mogę się powstrzymać hihi może to jakiś znak torby popakowane a brzuszek już chyba troche nizejnizej ze spaniem też nie jest za kolorowo budzę się w nocy i nie mogę zasnąć a potem maly nie da i takie to wszystko
Hej no moja mała ładnie się chowa nie choruje na razie:-):-):-)więc jakoś leci powoli do przodu jeszcze trochę i będziesz miała przy sobie maleństwo:-)W kartę ciąży mam wpis od kardiologa ze poród ma się odbyć w zależności od sytuacji położniczej więc pewnie będę próbować sn .A jakby coś się działo to będą ciąć
I co urodziłaś?Hej no moja mała ładnie się chowa nie choruje na razie:-):-):-)więc jakoś leci powoli do przodu jeszcze trochę i będziesz miała przy sobie maleństwo:-)