reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Lekarzy to ja mialam ze 4 podczas ciąży...bo 1 odszedł nagle niewiadomo dlaczego z pracy...ten który miał yo zastąpić długo miejsca nie zagrzal no i potem poszłam do jakiegoś jeszcze bo znów nikogo nie było aż mnie przerzucili do jeszcze innego...chodziłam na NFZ..

reklama
upały spoko ale u mnie wyszła cukrzyca.. i to przypadkiem bo moja mama pracuje w szpitalu i wyniki poszla odebrac a tak to mialam miec wizyte 18 wrzesnia.. super.

Hej:)jak tam znosicie upały? Ja się zaraz roztopie chyba...
Ciężko jest ;-) jeszcze z ssakiem przy piersi, który w nocy tylko tak chce spać nie ma lekko [emoji6]
upały spoko ale u mnie wyszła cukrzyca.. i to przypadkiem bo moja mama pracuje w szpitalu i wyniki poszla odebrac a tak to mialam miec wizyte 18 wrzesnia.. super.
Oj współczuję...trochę trzeba dietę potrzymac i kontrolować poziomy cukru ale po ciąży pewnie wszystko wróci do normy ;*

My dziś byliśmy na spotkaniu mamusiek w bawialni na Bronowicach ;-) 11 nas było +11 bobaskow... znamy sie juz jakis czas z innego forum z lubelskiego watku...najstarsza panna 11 miesięcy i potem już różnie...8,10,7,6,4 itp... my byliśmy najmłodsi [emoji3] niby klime mają w bawialni ale coś cienko działała bo mega gorąco było...ale mimo wszystko fajnie było wyjść z domu i pogadać ;)

Ciężko jest ;-) jeszcze z ssakiem przy piersi, który w nocy tylko tak chce spać nie ma lekko [emoji6]

Oj współczuję...trochę trzeba dietę potrzymac i kontrolować poziomy cukru ale po ciąży pewnie wszystko wróci do normy ;*

My dziś byliśmy na spotkaniu mamusiek w bawialni na Bronowicach ;-) 11 nas było +11 bobaskow... znamy sie juz jakis czas z innego forum z lubelskiego watku...najstarsza panna 11 miesięcy i potem już różnie...8,10,7,6,4 itp... my byliśmy najmłodsi [emoji3] niby klime mają w bawialni ale coś cienko działała bo mega gorąco było...ale mimo wszystko fajnie było wyjść z domu i pogadać ;)

Super:-)a my w ta sobotę chrzcimy nasza mała;-)

Super:-)a my w ta sobotę chrzcimy nasza mała;-)
O to pochwal się kreacja mlodej damy [emoji4]!
Ja mojego Tymcia nie chrzcze bo raczej watpie niz wierzę od paru ladnych lat...Kościół mnie ostatnio w ogolniaku widział także nie chce zaszczepiac w nim wiary jeśli nie będę jej pielęgnować .... ale chętnie podglądam piekne kreację ;p śmieje się, ze jakbym miała córkę to bym ochrzcila bo tyle tych pięknych sukienek jest ah [emoji3]

O to pochwal się kreacja mlodej damy [emoji4]!
Ja mojego Tymcia nie chrzcze bo raczej watpie niz wierzę od paru ladnych lat...Kościół mnie ostatnio w ogolniaku widział także nie chce zaszczepiac w nim wiary jeśli nie będę jej pielęgnować .... ale chętnie podglądam piekne kreację ;p śmieje się, ze jakbym miała córkę to bym ochrzcila bo tyle tych pięknych sukienek jest ah [emoji3]

No jak każdy woli...nie mogę wysłać zdjęcia bo cały czas mi Pisze że za duży format...

reklama
Do góry