reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

to jest nic. Mój lekarz to dopiero zrobil. Weszłam jak go nie było, położna mnie zważyła posłuchała tętna ciśnienie itp, ten przyszedł i mówi: a pani już załatwiona, tyle pani chciała?:O i odkąd tam jestem to raz tylko dostałam skierowanie na badania OD KWIETNIA!!!! żadnych badań... wszystkie robię sobie prywatnie i sama sprawdzam i wgl taki gbur niemiły nawet nie zbadał mnie, nie wysłuchał a skurcze chyba miałam ostatnio.. katastrofa

reklama
to jest nic. Mój lekarz to dopiero zrobil. Weszłam jak go nie było, położna mnie zważyła posłuchała tętna ciśnienie itp, ten przyszedł i mówi: a pani już załatwiona, tyle pani chciała?:O i odkąd tam jestem to raz tylko dostałam skierowanie na badania OD KWIETNIA!!!! żadnych badań... wszystkie robię sobie prywatnie i sama sprawdzam i wgl taki gbur niemiły nawet nie zbadał mnie, nie wysłuchał a skurcze chyba miałam ostatnio.. katastrofa
Nie odpowiedzialny lekarz! Porażka

reklama
Ja nikogo nie polecę bo też miałam beznadziejnych lekarzy...jedyna fajna lekarka to taka co mój poród odbierala...młoda i z humorem...dr Trzeciak ale nie wiem jak u niej wygląda prowadzenie ciąży :) ale wrażenie dobre pozostawiła

Do góry