to jest nic. Mój lekarz to dopiero zrobil. Weszłam jak go nie było, położna mnie zważyła posłuchała tętna ciśnienie itp, ten przyszedł i mówi: a pani już załatwiona, tyle pani chciała?:O i odkąd tam jestem to raz tylko dostałam skierowanie na badania OD KWIETNIA!!!! żadnych badań... wszystkie robię sobie prywatnie i sama sprawdzam i wgl taki gbur niemiły nawet nie zbadał mnie, nie wysłuchał a skurcze chyba miałam ostatnio.. katastrofa
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Nie odpowiedzialny lekarz! Porażkato jest nic. Mój lekarz to dopiero zrobil. Weszłam jak go nie było, położna mnie zważyła posłuchała tętna ciśnienie itp, ten przyszedł i mówi: a pani już załatwiona, tyle pani chciała?:O i odkąd tam jestem to raz tylko dostałam skierowanie na badania OD KWIETNIA!!!! żadnych badań... wszystkie robię sobie prywatnie i sama sprawdzam i wgl taki gbur niemiły nawet nie zbadał mnie, nie wysłuchał a skurcze chyba miałam ostatnio.. katastrofa
To nieźle Kurde teraz to nawet prywatnie jak się chodzi to zlewają pacjentkenfz i do tego samego lekarza na usg chodzę prywatnie bo tam nie ma na nfz usg
marta18691
Ja miałam fajna ginekolog:-)
Z Lublina?Ja miałam fajna ginekolog:-)
marta18691
Nie bo ja na Śląsku miałam ginekolog i tam też rodziłamZ Lublina?
reklama