@Ka@sos czemu się do nas nie odzywasz?Hej witamy
reklama
Jestem jestemA troche mial am domowych zawirowań i tak tylko odczytuje was jak tam samopoczucie ? U mnie brzuszek teraz rośnie jak szalony hehe maleństwo też coraz mocniej daje znać o sobiejutro mam wizytę i może się potwierdzi czy to na pewno synekjeszcze tli się nadzieja we mnie na corcie@Ka@sos czemu się do nas nie odzywasz?
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Też tak miałam na początku do 20 tygodnia jeszcze się ludzilam ze zniknie przecinek z pomiędzy nozek [emoji3] ale teraz nie mogę sobie wyobrazić żeby zamiast mojego Tymcia była jakas dziewczynka ze mną [emoji4] jestem do reszty zakochana !!
Corcie sobie jeszcze wyprodukujesz innym razem @Ka@sos [emoji2]
Oj chyba już koniec dzieci u mnie Córcie już mam tylko dużą i nie dawała się nigdy czesac ani stroic w sukieneczki więc mysla lam ze może teraz hihiTeż tak miałam na początku do 20 tygodnia jeszcze się ludzilam ze zniknie przecinek z pomiędzy nozek [emoji3] ale teraz nie mogę sobie wyobrazić żeby zamiast mojego Tymcia była jakas dziewczynka ze mną [emoji4] jestem do reszty zakochana !!
Ech to jutro mam wizyte coś mi się pomieszalo dziś na wynikach byłam i myślałam że zemdleje. Pani mi ściągnęła 6 probowek krwi. Kurde aż mi ręka zdretwiala...@Ka@sos jak tam wizyta?
marta18691
Fanka BB :)
Masakra aż tyle :/Ech to jutro mam wizyte coś mi się pomieszalo dziś na wynikach byłam i myślałam że zemdleje. Pani mi ściągnęła 6 probowek krwi. Kurde aż mi ręka zdretwiala...
reklama
Dużo tych badań miałam zleconych i dlatego A jak tam u Ciebie?Masakra aż tyle :/