tynka27
Fanka BB :)
witam serdecznie mam nadzieje że kilka osób się tu znajdzie... bardzo potrzebuje porad szczególnie jeżeli chodzi o wybór lekarza prowadzącego i szpital bo jak pewnie wiecie trzeba się już decydować. Ja jestem gdzie 5tyg 3d zaawansowana czyli data porodu gdzie miedzy 8-12luty. Kogo polecacie z polskich lekarzy w Dublinie bo tu mieszkam znalazłam gin.Sempke w Polmedzie jako GP, dr.Żelazek w Emc i w Medicusie jakiś tam pan ginekolog. To tyle osób które udało mi się znaleźć że sąw tym programie maternity. Jak wy uważacie dobrze mieć gina za GP?? i jeszcze jedno jak jest z tymi listami oni muszą to wysłać czy ty mozesz to sama zwieźć do szpitala bo ja w sierpniu mam zaplanowany urlop i boje sie ze pierwsza wizyta szpitalna wyjdzie mi właśnie w tym czasie. Poza tym który szpital?? pracuje w centrum wiec do Rotundy i National Maternity Hospital mam tak samo blisko. Coombe też wchodzi w rachube ale autobusy którymi wracam do domu nie jeżdzą tamtedy... wiec w trakcie ciąży dodatkowa podróż. Ale jak z opieką i oczekiwaniem na wizyty może dostałyście listy już ze szpitali i na kiedy macie wizyty a kiedy się zgłaszałyście??
Prosze piszcie bo ja to musze zrobić jak najszybciej...
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Prosze piszcie bo ja to musze zrobić jak najszybciej...
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie