reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

no ja akurat na minkyitkaninki zamawialam i dosc sporo za bawełne zaplacilam bo 37 zł za mb... no ale sie uparlam na ten konkertny koci wzór i nie bylo juz przeproś :) i tak mnie to wyszlo taniej niz zamawianie kokonu a jeszcze sobie uszylam kocyk i poduche... tak wiec 82,5 zł za bawełne, minky i wypełnienie zarówno do kokona jak i kocyka...:)
ale da sie na pewno taniej... niektore bawełny chodzą po 10-14zł za mb... ja jednak jako zadeklarowana kociara nie moglam sobie tego wzoru darowac ;D
no tak wlasnie minky po 37 zl to mozna nawet w bocianie dostac. w internecie po 25 kupowalam ale wiadomo - trzeba wiecej kupic zeby sie transport oplacal. Bawelne kupowalam w internecie za 12 zl i jest calkiem spoko. wklejam spiworek - jedno z dziel mojej mamy
1482219399-1d1mld.jpeg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Ja za minky dałam 3 dychy. 37 to cena bawełny :) bo jak pisałam chciałam ten konkretny wzór. Widziałam taniej minky ale chciałam wszystko zamówić razem i tkaniny i wypełnienie i sznurki do ściągania i lamowke , bo jakbym polowala na wszystko osobno to właśnie koszty wysyłki by doszły i siłą rzeczy bym wcale na tym nie skorzystała [emoji14] no ale ceny różne mogą być bo grammatura inna i co za tym często idzie jakość :/ Ale i tak samemu sie bardziej opłaca a i cieszy sie człowiek, że coś dla własnego smyka może zrobić [emoji4]

Spiworek fajny. Ja pomyślę o takim jak dzidzi podrośnie i się ochlodzi. Póki co musi mój portfel odpocząć [emoji4] a i na początek nie potrzebuje chociaż kusi żeby wszystko co możliwe uszyć już [emoji2]

Spiworek fajny. Ja pomyślę o takim jak dzidzi podrośnie i się ochlodzi. Póki co musi mój portfel odpocząć [emoji4] a i na początek nie potrzebuje chociaż kusi żeby wszystko co możliwe uszyć już [emoji2]

bylam. wybor sredni i ceny tez srednie. jesli chodzi o dresowki to na rusalki jest fajny sklep.

wybór moze nie jest duzy ale z ceną to na serio? 10,20 za mb (takie są na stronie) to przecież malutko :O
na dresówke sie jeszcze nie porywam, poki co planuje uszych poduchy oraz zaslony i posciel dla siebie :p ciuszki jak juz troche wiecej wprawy bede miec :D ale widzialam ten sklep :)

a moze jednak cenom sie mocno nie przyjrzalam?

Zycze Wam wesolych i spokojnych swiat i grzecznych i zdrowych maluszkow!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry