Hej Mi, będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za maleństwo. Teraz co najlepszego możesz zrobić dla dzidziusia, to się nie stresować, bo nerwy szkodzą, a wiem coś o tym, bo miałam od samego początku pierwszą ciążę ciężką, zagrożoną, w tym dwa pobyty na patologii ciąży. Starałam się wyciszać, bo niestety u mnie stres powodował ryzykowne skurcze. Pozdrawiam
reklama
Dziękuję taki jest plan nie stresować się są rzeczy na które nie mamy wpływu a to na co mamy czyli dbanie o zdrowie maluszka jest spełnione. Stres tym większy że wiek u mnie to już 39 w domu 2 synów 19 i 4 lataHej Mi, będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za maleństwo. Teraz co najlepszego możesz zrobić dla dzidziusia, to się nie stresować, bo nerwy szkodzą, a wiem coś o tym, bo miałam od samego początku pierwszą ciążę ciężką, zagrożoną, w tym dwa pobyty na patologii ciąży. Starałam się wyciszać, bo niestety u mnie stres powodował ryzykowne skurcze. Pozdrawiam
Mama mnie też urodziła przy 40-ce. Mam brata starszego o 17 lat. Natomiast mój mąż ma siostrzyczkę, która ma 11 lat dopiero, a różnica między nimi to 16 lat, także moja teściowa też jakoś miała 39 lat. Grunt by spróbować się wyciszać, bo niestety na pewne rzeczy nie ma się wpływu. Ja drugie dziecko urodzę przy 31. Urodziłam się też w kwietniu, więc jak wszystko będzie dobrze, też powitamy dzieciątko w tym miesiącu.
Witam Was, Mamusie!
Z terminem na 7.04 dołączam do grupy w nadziei na odrobinę towarzystwa i wsparcia Mieszkam niestety w obcym mi zupełnie mieście, 300 km od najbliższej rodziny czy znajomych, okazuje się więc że forum to moje jedyne możliwe okno na świat.
Jak się mają Wasze brzuszki ? Ja sobie wmawiam już chyba symptomy, bo jak na razie zupełnie nic - gdyby nie dowód w postaci zdjęcia z usg absolutnie bym nie wierzyła w ciążę
Z terminem na 7.04 dołączam do grupy w nadziei na odrobinę towarzystwa i wsparcia Mieszkam niestety w obcym mi zupełnie mieście, 300 km od najbliższej rodziny czy znajomych, okazuje się więc że forum to moje jedyne możliwe okno na świat.
Jak się mają Wasze brzuszki ? Ja sobie wmawiam już chyba symptomy, bo jak na razie zupełnie nic - gdyby nie dowód w postaci zdjęcia z usg absolutnie bym nie wierzyła w ciążę
K
Katerinka80
Gość
Witaj mamy ten sam termin [emoji11][emoji16]Witam Was, Mamusie!
To pięknie! Jeszcze oby tylko się do tego czasu dotrzymać w ryzach Ja pochodzę z długiego rodu wcześniaków więc skończy się to pewnie na trzymaniu kciuków za CiebieWitaj mamy ten sam termin [emoji11][emoji16]
Cześć dziewczyny jestem po 1 wizycie fasolka na razie w liczbie 1 ☺ serducho pieknie pracuje mam ochotę skakać z radości martwiłam sie po przeżyciach z zeszłegi roku (puste jajo płodowe) pozatym zrobiłam test ciążowy dzień przed wylotem do Egiptu zdążyłam tylko zadzwonic do mojego lekarza i kupic acard od dzisiaj duphaston, clexana, i mocniejszy kwas foliowy wizyta następna w kolejny wtorek. Egipt nam nie zaszkodził na szczęście ☺☺ pytanko czy badania prenatalne w wieku 39 lat sa bezpłatne bez względu na to czy lekarz ma umowę z NFZ czy nie ??
Hej. Też mam termin na 27.04.2020r.hej chciałabym nawiązać kontakt z przyszła mama. Jak to mówią razem raźniej a kobieta kobietę zawsze zrozumie! termin mam na 27 kwietnia, moja pierwsza ciaza
reklama
Karolina1609
Zaangażowana w BB
Witam ja też mam termin na kwiecień