reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

wpadłam sie przywitać bo praca czeka:-)

Asiczka Ilonka ma rację wijcie gniazdko gdzie lepiej:-)

Ilonka ja uwielbiam firanki z woalu, osobiście mam ale nie z kreszowanego, ale moja przyjaciółka ma i fajnie się prezentują no i.... pracować nie trzeba he he

Dziama no pewnie ją uszy pieką od naszego gadania;-), ja tez bym nie mogła się skupić na wypoczynku, pamiętam jak ja byłam podekscytowana swoim pozytywnym testem ciążowym ehh rozmarzyłam się:-)

U mnie na wykresie cuda i dziwy... czym mnie jeszcze zaskoczy :wściekła/y: ojj będzie łubu duuu:-)

Zajrzę po pracy. Miłego dnia:-)

reklama
Witajcie.

asiczka, u mnie było odwrotnie. Pojechaliśmy z myślą, że jedziemy na dłużej, ale tylko rok wytrzymaliśmy. Za to zaoszczędziliśmy na dobry samochód i na wesele, tak że też nie ma na co narzekać;-) Co by nie mówić, żyje się tam o wiele łatwiej. Czasem jak mam już wszystkiego dość to mam ochotę rzucić tu wszystko i pojechać.

ilona, ja szyłam firanki ze zwykłego woalu, ale teściowa ma z kreszowanego i dobrze wyglądają.

roza, też pamiętam tą radość jak zobaczyłam II. Mam nadzieję, że będzie nam jeszcze dane, najpierw tobie, a za jakiś czas mi:tak:

marysia, super że z Malutką wszystko dobrze:-) Klocuszek z niej będzie! Gdzie ty ją mieścisz chudzinko:happy:;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

katy bardzo mi przykro z powodu taty, ale mam nadzieję,że w końcu mu się poprawi &&&&&&&&&&&

Ilonko płacz jeśli lepiej Ci po tym :-) Mnie się wczoraj smutno zrobiło, bo miałam dziś iść na nowe zajęcia na piłkach u znajomego, a on zadzwonił,żebym nie przychodziła, bo to pierwsze zajęcia i nie będzie miał dla mnie czasu :-) I doła złapałam na chwilę z tego powodu :-) To się nazywa burza hormonów:-) Ty przynajmniej powód miałaś :-)

Roszpunko mam prośbę: wrzucisz na grupę Twoją listę wyprawkową ??:-)

asiczka najważniejsze,że już za chwilę będziesz z dzieciaczkami i wtedy i na staranka może spojrzysz z dystansem :-)

Marysia super,że wszystko ok i Mała gotowa już na wielkie wyjście :-)

Hej kochane wpadam sie tylko przywitac bo zaraz do pracy wychodze i nie wiem o ktorej dzisiaj wroce do domu,ale jak wroce to pbiecuje sie odezwac:-)Kochane gdyby ktoras z was mogla zerknac na moj wykresik enpr bylabym wdzieczna-jakies cuda z tempka mi sie zadzialy,juz myslalam ze bedzie rosla a tu buchhhhhh,wczoraj zmolestowalam m hihih i moze dpbrze zrobilam???ok to ja zmykam i bede popoludniu jakos.

​MIŁEGO DZIONKA:))))))))))))

DZiendoberek :-):-):-)

Ilonko ja mam takie firanki i sa super. Wrzucam do pralki wyciągam, strzepuje i wieszam :-)

Asiczko molestuj męzusia dzisiaj :-) zobaczymy jak tempka jutro ale seksik jak najbardziej wskazany :-)

Roza zadnych dolinek kochana a tempusia faktycznie z kosmosu :-)

Milego dnia babeczki :-):-):-) PIATECZKO co tam ???

MIłego dnia kochane ...........

Ja coś bez humoru dziś od rana takze nie smęce Wam ......... :hmm:

buźka :*:*:*:*:*

Witam

Ilonka najserdeczniejsze życzenia rocznicowe:tak::-D:tak:. Niech Wam zawsze słonko świeci no i jeszcze tej córeczki Wam życzę,żeby chłopcy mieli kogo bronić:-D:-D:-D
A na temat woalu kreszowanego mogłabym referat napisać hehe,ja nie lubie tej tkaniny,ale z zawodowego punktu widzenia,ale jeżeli chodzi o gotową firankę i jak jest dobrze uszyta to jak najbardziej polecam.
A jeszcze co do tego mocowania baldachimu... bo widziałam że wspominałaś to tym moim znajomym też dobrze trzymało to zaczęło się po kilku miesiącach luzować:(

Marysia
gratuluję udanej wizyty:)

no i tyle bo mały woła........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry