reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy- trzymam mocno kciuki&&&& i wierzę że będzie dobbrze ech w takich chwilach trudno być tak daleko
Ilona- łóżeczko fajowskie a z tym baldachimem pasujesz czy zakładasz?
Roszpunka- szkoda nerwów , nadal oszustów nie brakuje - rób akcję ale przez allegro nie sama

Justyna Śliczniutki Synek :) wracaj szybko do siebie .
Asiczka Witam , Może to i dobrze ze chce zarobić , ale żeby ci się facet nie przerobił ; P Masz 2jke dzieciaków z jednego dnia ;) NIezły zbieg okolicznośći :)
Losiczka Długo sie starają o fasolkę , Ale uda się zaciążyć każdej po kolei ;)
Ilonka , fajnie że łóżeczko doszło , i że się podoba oczywiście :) Fajne łóżeczko , mi też się podoba . Ale ja mam drewnianą kołyske taką , a powiem ze mamie mojej sie udało wygrać na aukcji za taką cene że każy by kupił ;)
Roszpunka Skoro ma działać , to ma działać . Ale to są uroki zakupów przez internet , tak się czasem trafi na jakiegoś oszusta . ;// no niech twój zajrzy , bo tak wysyłać, czekać znowu to nerwy cię zjedzą .
Katy Trzymaj się , bądź dobrej myśli . Oby tacie się polepszyło .

A ja poprałam , poprasowałam i odpoczywaaaaam w końcu ; )) Jeszcze pełno prania , ale zawsze troszkę mniej ;))
MIłego wieczorku ;)

mnie sie kojec bardzo sprawdził z Jasiem........ale jak kupiliśmy normalne łózko dla niego to kojec powędrował do tesciowej do piwnicy i troszkę jakby zaszedł pleśnią.........przepiorę Go jeszcze ( albo zlecę juz tesciowej hehehe) i jak bedziemy tam nocować to juz nie bede musiała kombinować aby np to składać i rozkładać ....... bo sie umęczyliśmy jak gdzies chcieliśmy spac , trzeba bylo zlożyć zapakować potem rozkładać i tak w kółko macieja :sorry:
dziama baaaaardzo bym chciała ten baldachim,. tylko nie teraz jeszcze, bo pieniążków na razie brak. moze sie wyrobie jeszcze do porodu.......... Viola mówiła ze jej znajomej spadł ale specjalnie byłam w sklepie i sie o to pytałam czy sie mocuje stelaż na kojec i jak najbardziej, Pan powiedział mi ze musiało byc za luźno przykręcone i dlatego ...bo ludzie normalnie kupują nie tylko do drewnianego łóżeczka....... jak bede kupować stelaż to poprosze w sklepie aby mi go przymocowali do kojca i wtedy zobaczę czy faktycznie stablinie sie trzyma :-)
No a baldachim to z szyfonu jak coś........cos takiego BALDACHIM SZYFON *MILPOL* +ZAWIESZKA +KOKARDA (2480247939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no kurcze wolałabym go miec , w dzien jak maluch bedzie spać to bym zasłoniła bo Jaś kurcze czesto gęsto ma fazę rzucania przedmiotami i boje sie zeby nie uderzył czymś młodego ...... wiadomo bedzie mu sie mówić ale takiemu dziecku tez sie nie wierzy do konca, :sorry:

Ostatnia edycja:
Roza a co z Twoim humorem?chociaz moj tez jakis taki kiepski...siedze sama caly dzien..maz nie ma czasu nawet przez tel pogadac taki zapracowany,wroci do domu i padnie odrazu,przespi sie trzy godziny i dalej w trase..martwie sie bo ile mozna tak tyrac..chcialam wziasc dodatkowy etat ale niemialby kto popoludniu z dziecmi zostawac jak wroca ze szkoly a tu niestety nie ma dziadkow ani cioci:no:nie uwazam tez zeby nam brakowalo,jedyne co to uparl sie na to lepsze auto,ale oby tego zdrowiem nie przyplacil:-(

Ilonka ale sliczny ten baldachim,naprawde mozna sie rozchorowac jak sie patrzy na te wszystkie cudenka dla niemowlaczkow:)

Dziewczyny dostaje szalu bo mam za sciana sasiadke ktora ma 4 dzieci tak co roku chyba,dwaj najstarsi chodza do szkoly juz a dwaj kolejni siedza z nia w domu..Boze,ta baba tak sie wydziera caly dzien na te maluchy ze az moj m ostatnio krzyknal w jej jezyku hihi na caly regulator zeby sie wkoncu zamknela,chyba uslyszala i dwa dni spokoju bylo,a teraz na nowo.do tego ten najmlodszy ma sypielnie przez sciane z nami i budzi sie juz kolo5 rano i placze-nie uwierzycie -czasami do 8!!!!a ta s..a nawet do tego dziecka nie przylezie bo spi...wczoraj nie wyrobilam i zaczelam nawalac jej w scian e po 6 to laskawie chyba przyszla i zabrala malego.teraz tez go wrzucila chyba do lozeczka i od godziny przerazliwie placze,nie ma juz sily biedulek.I po co niektorym babom tyle dzieci????a jak ktos do nich przyjedzie to juz tak swiergocze do tych dzieci ze hej,baba wstretna..dobrze ze benefity obcinaja i beda wyplacac tylko dla 3 dzieci bo ci angole czasem umiaru nie maja..za robote niech sie wezma..uhhhhhh...nie moge tego sluchac..

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za słowa współczucia:-) Jakbym go po prostu odesłała to prawie tak samo cenowo by wyszło jak go zostawię. Zobaczymy czy m coś zaradzi. Jeśli ten cały mechanizm jest do dupy i nie zadziała to będę się spierać przez allegro. No nic, do soboty muszę się wstrzymać.
Koleś ma tupet i mega wybujałą wyobraźnię żeby takie ściemy walić:-D:-D W każdym razie snu mi to z powiek nie będzie spędzać;-)

ilona, fajny baldachim. Ja mam taki z siateczki, który dostałam od znajomej z łóżeczkiem Stelaż na baldachim do kołyski! GLUCK! HIT!w-24h (2439686395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., coś w tym stylu, ale nie będę go raczej zakładać.

asiczka, jak chłop się zaweźmie to nie przetłumaczysz niestety;-) Niech pracuje, zobaczysz jaki będzie dumny jak uzbiera:tak: Byle by fizycznie dawał radę.

Roza, proszę smutki odłożyć na bok! Z Majeczką na spacer idź, albo zrób coś dla siebie, paznokcie, maseczka.... Wiesz, że wszystko ułoży się po twojej myśli, więc nie smutać mi się proszę!!!:no::-)

Ostatnia edycja:
Asiczka też sama siedzę:-( i dalej będę bo mąż pewnie wpadnie po rzeczy i na meczyk poleci. A humor.... z tego samego powodu co ty;-). Ciężko tak samej,ja mam rodziców pod ręką oj jest to luksus:-)

Ilonka dobre rozwiązanie:-) co do dupka - to nie od niego he he, jakaś chwilowa niedyspozycja;-)

Roszpunka daj im tam łomotu, daj;-):-)

reklama
asiczka jak sie chłop uprze to juz koniec, ale faktycznie tak długo sie nie da ........ kiedys trzeba odpocząć ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka niech m pomajstruje i moze zadziała, choc czy potem uwzględnią zwrot ????????????????

Roza głowa i cyc do góry !!!!! Bedzie dobrze kochana, !!!!!!!! nie smutaj !!!!!!!!!!!!!!!!!

asiczka :szok: no są takie mamuśki niestety ............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to bym kłaki z psiochy wyrwała za takie traktowanie dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry