reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

WITAM SIĘ !!!!!!!!!!!! :-)
Dziama a TY testu nie robiłaś ??????????????????????? :rofl2: MOze coś na rzeczy jest ..........:laugh2:
Piąteczka dziś to mój dzidź w nocy tak sie ułożył ze nie mogłam na zadnym boku spać :-:)-:)-:)-:)shocked2: tylko na płasko a ja tak nie umiem, takze dziś jestem wymemlana :eek: :crazy:
a Powiedz jak tam Wasze sprawy postępują ........ no wiesz związane ze zmianą życia ......:-p

reklama
ilonka narazie to jesteśmy na etapie liczenia- tzn musimy się dobrze zastanowić na jaki kredyt nas stać. A póki m nie podpisze kontraktów - to nie wie ile kasiorki wynegocjuje. No i tu trzeba sprawy pozamykać lub przekazać. najwieksza sztuka w tym, żeby płynności nie stracić

Witam się z rana. Dziś jak zwykle pobudka o 5.:crazy: Zastanawiałam się długo czemu nie mogę spać i dziś doszłam do tego: kopniaki mojego dziecka mnie budzą.:shocked2: Na szczęście koło 6 idzie znów spać, tak że godzinka spania jeszcze była mi dana.:tak: No i do teraz zeszło mi z moją robótką, a końca dalej nie widać...:baffled::baffled:

Agnes, ja w wybieraniu takich rzeczy jestem kiepska. Obie tapety są super. Ten wzór w kwadraciki może dziwnie wyglądać, bo na pasku tapety masz po bokach gęsty wzór, a na środku pusto, więc nie wiem jak to wyjdzie na większej powierzchni jak połączysz kilka pasów. A co do Malucha to nic dziwnego, że czujesz wypychanie a nie kopniaki. Za duży już jest żeby tak machać nóżkami. Teraz to głównie wypychanie będzie:tak: A leniwe dni każdy z nas ma, nasze Maluszki też czasem:-)

Katy, sukienusia jest super. Do tego taka fryzura jak pokazywałaś i wymiatasz! :tak: Przykro mi z powodu taty. Mam nadzieję, że szybko się za niego wezmą i mu ulży.

viola, ja też bym tak zrobiła, że po południu ciacho i kawa, a po chrzcinach ciepła kolacja i już:tak: Nie ma tego złego z brzuszkiem, możesz sobie pozwolić na kupno jakiejś nowej szmatki hihi:-) Daj znać jakie efekty po tym pasie, bo też rozważam kupno.

dziama, wióry pewnie leciały hihi:laugh2: Nie ma to jak porządne bzykanko:-p:laugh2: Aż mi smaków narobiłyście hihi:laugh2:
Mogłaś moja droga wrzucić przepis na kartkę na grupę, wszystkie byśmy się douczyły;-)

piąteczko
, twój m ma pewnie teraz urwanie głowy przez to wszystko. Zdarza mu się czasem wyjść z jaskini, czy przyrósł już do biurka???;-)

Ostatnia edycja:
NO tak, to nie takie hop na krowe i ciele gotowe............... :sorry::sorry: Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli ..... :tak::-)

Ale dziś pustki !!!!!!!!!!!! :szok::szok:
Roszpunka , losiczka, Rozia , Roza, Katka, Karolina, agnes, i reszta ??????????????????????? :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ja juz mam wszystko zrobione, zakupy tez, na obiad fasolka z bułeczką................no i czekam sobie na kuriera z łózeczkiem :-) :-D:-) Nie mogę sie juz doczekać ......:laugh2:

Roszpunka ja miałam tak z Jasiem....o 5 pobudka tyle ze na jedzenie ,, musiałam coś szybko zjeść i wtedy dopiero pieron szedł spać..a ja juz byłam rozbudzona..........:crazy:

Marysia to kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.............. czekamy na wieści :-)

Ostatnia edycja:
roszpunka wczoraj w ramach protestu przeciwko przesiadywaniu w jaskini do północy położyłam się o 22 spać. A on chyba w ramach odwetu przylazł do łóżka dopiero po pierwszej- wykorzystał bez słowa i zasnął. Nie dość, że wraca do domu między 20 a 21- czasem później to jeszcze tam siedzi po nocach- masakra

Hallo Kochane!!!
Violuś spóźnione, ale nie mniej szczere Życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sylwia wczoraj właśnie o Tobie myślałam, gdzie Ty się podziewasz! Gratuluję udanej wizyty!!!:-D
Katy świetnie wyglądasz, trochę opalenizny, i stanik bez ramiączek, i będziesz wyglądać jak Bogini!!!!
Dziama a to poszalałaś:-) właśnie, a może......
Ilonka ja też mam spanie do bani, zanim sobie brzuszysko ułożę, obstawie poduszkami, to już mi się spać odechciewa. Później leżę i się męczę, żeby zasnąć, jak już czuję, że zasypiam, to M walnie się na wznak, i zaczyna chrapać. Później ja go niby niechcący z kopa, żeby się na bok położył, i wtedy czuję, że mnie bok zaczyna boleć.... no i wszystko zaczyna się od nowa:crazy:

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

roszpunko ja dziś też pobudkę rano miałam jak mąż do pracy wstawał i później już niestety nie mogłam zasnąć :-( Ale skończyłam za to sagę o wiedźminie :-)

Czytałam Was wczoraj przed zaśnięciem, ale zapomniałam już dzis wszystko :-(

Spokojnego dnia :-)

heheheh Axa usmiałam się z tych rytuałów sennych ale jak tak człowiek chce zasnąć to mu nie do śmiechu. Kochana umówiłaś się z tym lekarzem co namiary dostałaś??? i jak Ci na tej emigracji przyzwyczaiłaś się juz?
Ilonka, Axa - nie nic z tego na papierze już widać @ więc do wieczora mnie zaleje zapewna :) swoją drogą miło że poczekała hehehe
Roszpunka - zaszalejesz w weekend mąż będzie to akurat może jakieś wywołanie i rodzinny poród heheh - nie wiedziałam że Wy też zainteresowane produkcją kartek sorki :)
Katy - pokaż jak już zrobisz tą kartke dla mamci uwielbiam oglądać takie rzeczy.

axarai matko jakbym czytała o sobie:laugh2::laugh2::laugh2:,,,, z tym niby przypadkowym kopnięciem aby sie chłop z pleców na bok przekręcił ....... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:, poza tym jak jest w domu to w ogóle sie nie wysypiam bo mam za mało miejsca ...... :crazy: ale szkoda mi isc do pokoju do Jasia czy jego wygnac na drugie łózko bo tęskno mi za nim wiec wole sie nie wyspać ale spać obok niego te 2-3 nocki :sorry: hehe !!!!!!!!!!!!!!!! :-) \
Rozia a jak Twoje przygody z muszlą klozetową ?????????? Juz przeszło ?????????????????
Dziama no szkoda ale przed Wami to najprzyjemniejsze czyli sex bez obaw..... bo niby sie nie staracie ale zabezpieczać sie tez nie bedziecie takze pełen LUUUUUUUUUUUUZ :-)

reklama
Ilonko na szczęście już wszystko minęło :-):-):-)

Ilonko no w sumie to sie nie dziwię, że się wolisz przemęczyć i mimo wszystko z mężem spać :-):-):-)

Do góry