reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola kolacja udana ????????????????????????????????????????????
hmmmmm strasznie późno te chrzciny u Was :szok:........ to faktycznie problem jak to zrobić ...ale chyba PO to przyjęcie raczej powinno byc.....a raczej kolacja :sorry: sama nie wiem......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a brzuszek jeszcze dojdzie do siebie....... daj mu czas..........a nosisz jakis pas ????????????????

A ja oczywiscie oglądam porodówke i ryczę ..................:sorry:

reklama
Ilonka wywolalas wilka z lasu patrzcie i nie mowcie ze dobrze wygladam........ P1060270.jpgk2.jpgk33.jpg

Katy moim zdaniem musisz definitywnie iść na solarium po prostu jesteś za balada do tego koloru takie moje zdanie jak sciemniejesz to będzie super :)

Katka moim zdaniem jest OK. no i Ania ma absolutną rację, troszkę sie zlewasz z tym kolorem ale ogólnie GIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ja nie wiem co TY chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
P.s buty boskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Ania na opale sie dopiero w pl nie chce sie smazyc a w pl pojde na natryskowe

Oj dziewczynki mile jestescie ale wiem jak wygladam upasiona jak swinia a szkoda ze sobie nie zrobilam zdj z tylu wczesniej to bym w pore zadzialala a tak co??? Pojde i bede wygladac jak lajza

Ostatnia edycja:
Ilonka kolacja super:-D:-D Antoś obudził się dopiero jak zjedliśmy. Też oglądam porodówkę :tak: Pasa używam z firmy pani teresa i bardzo sobie chwalę mam jeszcze jeden ale dużo gorszy nie ściska tak dobrze i mam wrażenie że się rozciągnął.

Agnes
właśnie też tak myśleliśmy zrobić,ale chrzest będzie w toruniu a wyprawiamy poza toruniem u mojego brata i jeszcze jedno chrzestny z żoną są z gdańska i jeszcze tego samego dnia muszą wrócić do domu.

Katy a niby dlaczego twierdzisz że źle wyglądasz? Wszystko masz na swoim miejscu i sukienka też super:) Tylko jakieś ciemniejsze dodatki:)

katka ja tam nie wiem co ty narzekasz. wyglądasz super. jak jeszcze nabierzesz kolorów to juz full wypas. tak więc proszę nie narzekać

violka no mój brat też robił kolację u moich rodziców. więc to nie był problem. tak więc jeśli brat nie bedzie miał nic przeciwko to możecie pojawic się u niego wcześniej na kawę . potem wszyscy do koscioła i wracacie po na ciepłą kolację. u mojego brat to się sprawdziło. a rodzina bratowej mieszka 150 km od nich i też tego samego dnia wracali.

Dzień dobry dziewczynki :) Nadrobiłam Was wczoraj przed spaniem i oczywiście do rana połowy zapomniałam ;/ No ale inf urlopowe od Truskawki zakasowały wszystko :) jeszcze raz GRATKI i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)
Agnes - tapety super w sumie sama miałabym problem którą wybrać. Pochwal sie tym domkiem Waszym.
Katy - bardzo dobrze wyglądasz w tej sukience pierdoły gadasz. Rzeczywiście tylko opalić troszkę ciałko i bajka. Co do kartki to sama zwijam :) zabawy co niemiara ale rózne rzeczy można wyczarować :) na priv wyślę ci jak sie to robi mniej więcej żeby nie zaśmiecać bardzo wątku. Jak tata??? Kurka martwię się :( i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.
Ilona/ Roszpunka- nie szalejcie z tymi przyspieszaczami typu okna i schody :p

no i więcej nie pamiętam przepraszam ;/

@ nie było więc nadrobiliśmy zaległości na maxa teraz może sobie przychodzić bo do końca mies post nie widzimy sie z M :( Piateczko - rozumiem Cię sex raz w mies to zdecydowanie za mało hehehe tyle że u mnie ostatnio chciał nie chciał dużo zadziej ale za to jak potem smakuje hehehe

reklama
dzień dobry dziewczynki

poczytałam Was przy kawce

katy zdrówka dla taty- no żeby można było jak najszybciej operować. Opal się troszkę i jest super- nie narzekaj bo po dupsku dostaniesz

a co do seksu to jest u mnie tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia hi hi. Choc pamiętam jak m był wiecznie poza domem i wracał- toooooooooo się działo!!!!!

viola jak pisze ilonka, daj brzuszkowi czas. soper, że Antoś dał Wam chwilę dla siebie

agnes mnie powaliły łapki, ale to inwestycja na kilka lat- Oluś rośnie , więc może być w którymś momencie zbyt dziecinna ta tapeta- ja bym poszła mimo wszystko w kwadraciki

ilonka znam ten ból jak się dzidzia bezlitośnie przeciąga - oj

i resztę zapomniałam

WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!!!!

Do góry