reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam
Roszpunka szalona kobieta jesteś..... :-D TY teraz przeciez ważyszy prawie tyle co ja na początku ciązy takze do kluska Ci jeszcze daleko ;-) :-) ale ja naprawde strasznie sie cieszę ze nie przytyłam w tym miesiacu tak dużo, bo brakuje mi 3kg do tej wagi którą miałam z Jasiem przy porodzie, takze jest szansa ze do sierpnia az tak żle nie bedzie :-)
zagubiona mała jest słooooooooodka :-) i do Ciebie podoba !!!!!!!!!!!!! no a z tą wagą to TY kochana tak nie porównuj bo Katrina urodziła po terminie a TY miesiąc wcześniej takze wiesz hihi :-) :-p
domiśka udanego wypadu :-)
piąteczka a moze coś na rzeczy jest skoro ta małpa taka dziwna była ? trzymam kciuki za test !!!!&&&&&&&&&&&&
Małami jedz i sie niczym nie przejmuj, wypoczywaj, a co ma być to i tak bedzie, ale pewnie nie bedziesz mierzyć tempki wiec tak naprawde nie bedziesz sie nakrecać!!!!!!!!!! udanego wyjazdu słoneczko :-) a zdjęcia bajeczne, śliczna kobietka jesteś ale juz CI to mówiłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia u Ciebie to tak chyba dziwnie z tymi cyklami było prawda??? wiec owu musiała być póżniej dlatego taki wiek ciąży, ale jakie tętno?????????????? bo nie rozumiem jakie tętno pozytywne ???????????????
Jane ale podaj mi słoneczko date następnej @ dobrze ?????????????????
agnes ja i losiczka mamy kontakt z Violą ale do mnie ostatnio nie pisałam tylko tyle ze miała miec tą oxy podłączoną, potem pisała do losiczki ze ta oxy tak naprawde nic nie dała no i tyle, Ja nic wiecej nie wiem bo nie piszę nic !!!!!!

Ja sie dziś czuję w troszkę lepiej, byłam na miescie załatwić sprawę skoczyłam do pepco przy okazji i kupiłam czapeczkę do szpitala i półspioszki , zrobiłam zakupy i ledwo co doszłam, słaba jestem strasznie takze lece do łóżka póki Jasia nie mam w domu, ale kurcze mi za nim tęskno ,ale wieczorkiem kazałam juz go przywieść takze do wieczora leniu****e nic nie robię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcie8881.jpg

jak bedzie u mnie jednak dziewczynka to wiem gdzie isc bo wybór był dla dziewczynek duży i piękny, ale bałam sie kupić coś w różu, bo lepiej po porodzie albo po usg kupić jak sie potwierdzi !!!!!!!!!!!!!!!! ale korciło straaaaaasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
sylwia, przykro mi że znów musisz czekać w niepewności! Mam nadzieję, że na kolejnym usg zobaczysz już pięknie bijące serdunio:tak:

piąteczka, testuj kobieto i nie trzymaj nas dłużej w niepewności!!!!!!:tak:

ilona, słodkie te ubranka!:-) To fakt, w pepco jest masa prześlicznych rzeczy dla dziewczynek:tak:

M dziś w końcu wraca:-):-) Już obiadek naszykowałam, teraz chwila relaksu dla mnie:-) Postanowiłam, że przez ten weekend pomalujemy ściany w dużym pokoju żeby troszkę odświeżyć, tak że muszę podjechać do sklepu po farby, a później idę zarabiać pieniążki:happy:

witam was moje drogie

chcę tylko powiedzieć że żyję i nie jest najgorzej ale normalnie nie dość że pogoda do bani to jutro powrót do pracy masakra

Karolcia ty zdolniacha jesteś na pewno wszystko będzie ok
Małami ja wiem że ciągle masz mnie na oku
Katy hop hop gwiazdeczko żyjesz jeszcze??
Ilonka jak zdrówko??
Piąteczko heh szkoda pampersów :p

no i zapomniałam ale wszystkie was pozdrawiam serdecznie :*:*:*:*:**:

PS dzisiaj przyszedł doopler :))))) tętno dzidzi znalezione piękne 154bpm :tak::tak::tak:

Edit Sylwia nie martw się na pewno będzie dobrze u mnie też było mniejsze niż pokazywała OM tak więc nic się nie martw :*:*:*:*:*

Rozia depilator fajna sprawa tylko lenistwo przez nas przemawia bo fakt jest taki ze z depilatorem dłużej schodzi ale efekt jest lepszy wiec warto :) polecam tez depilator plus balsam powodujący wolniejsze odrastanie :):) nawet ten z avonu jest ok
piąteczko a możesz przupomnieć w jakim wieku są Twoje łobuziaki bo zapomniałam a nie chce mie sie szukać ;/ i trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&bardzo mocno skoro ta @dziwna :) a nawet jeśli nie tym razem to jak mężuś wróci to po takiej rozłące na bank będzie gooool :)
Ilonko cieszę się że już lepiej się czujesz odpoczywaj kochana :) coś czuję że ten róż będzie ci dane kupić:)
Roszpunka na jakie kolorki malujecie??? u mnie dziś fachura od płytek przylazł :) najpierw tacie w basenie poprawia bo po to był wezwany a mnie potem przy okazji w kuchni położy tata sponsoruje to tzw przy okazji więc czekam cierpliwie :)

Ja dzis od rana pełna weny do działania :) juz 2 pralki prania zrobiłam jeszcze 2 czekają :) ciuchy pościel ręczniki leci wszystko:) kwiatki przesadzałam od rana bo już ziemię z 3tyg temu kupiłam i ciągle nie było kiedy. Teraz ide coś upitrasić a potem pędzę na miasto bo mi sie umowa skończyła więc po nowy tel, potem wizyta u psychologa i jakieś zakupki a wieczorem urodzinowa kolacyjka u siostry wiec wpadnę późnym wieczorkiem MIŁEGO DNIA :*

RÓŻA ??????????/gdzie jesteś kochana melduj się!!!!

no u mnie cyle byly roznie najdluzszy byl 42 ale tak miedzy 33-38 dni mialam wiec by sie zgadzal a co do tetna to wcale nie podal tylko powiedzial ze prawdopodobnie dodatnie

Sylwia spóżnione życzenia urodzinowe !!!!!!!!!!! :sorry2: dużo zdrówka , szczęścia, no i spokojnej ciąży oczywiscie !!!!!!!:-)
Bo w tabelce jest ze miałaś wczoraj tak ?????????????

Cześć :-) wróciłam niedawno od fryzjera, trochę zmian nie zaszkodzi nawet przyznam się,że zaszalałam ale to tak dla lepszego samopoczucia
biggrin.gif
i czasem G mnie dziś nie pozna jak wróci z pracy, pogoda paskudna- ale życzę Wam cieplutko miłego i spokojnego popołudnia i leniwego długiego weekendu już na zaś
biggrin.gif
dołączam się do spóźnionych życzeń urodzinowych :tak:

reklama
sylwia wybacz ze spóżnione,ale oczywiscie szczere !!!!! !!!!!!!!!!!!:-(
Aniu a test na płec jeszcze nie przyszedł ??????????????
dziama a to sie dziś narobiłaś !!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie tez by sie przydało coś porobić ale siły nie mam , wiec mam gdzieś, robota nie zając nie ucieknie !!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka bardzo ładne kolorki tych farb :-)

Do góry