reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

:-DDzien dobry
wiem ze troche mnie nie było...........Przepraszam :zawstydzona/y:,czytam Was ale brak weny do pisania

Kochane dziekuje za ustawienie do pionu Losiczko ,Katy....ale wiecie jak to czasami bywa :-(
Sylwia Gratki duże
Ilonko zdrówka życzę
Domi miłego odpoczynku ;)))) ale leniu****esz sobie :))))))))
Rozia :* :*
AniaB mam Cie cały czas na oku ;))))))))))
Katrina Suuuuuuuuper GRATULUJĘ

zZagubiona głos oddany ;)
Truskaffka jestem ale pewnie nie bedzie mnie tak czesto :zawstydzona/y:

Losiczko wysłałas????????

Ja jutro ruszam do Rybnika i pewnie przez zmiane klimatu znowu wszystko sie pomerda

Jane.....rowery wrrrrrrrr nie wiedzialam ze tego tak mega dużo

aaa i fotki z wesela na Grupie ;)
Miłego dnia Kochane :*

reklama
piąteczko- u mnie niestety na tych "szczęśliwych" pojawiało sie coś na wzór bladego cienia cienia, a następnego dnia test z apteki pokazał już ładną wyraźną kreseczkę- tyle że jeśniejszą od kontrolnej ;)

ech...

Karolinko dodatki miały byc turkusowe,ale juz nie zdażyłam kupić,aleeeee to jeszcze nic straconego nastepne wesela 16.06 ;)

Karolina ach no i zalałam się czerwienią...na szczęście tylko twarz hehe dzięki:-D
ja sobie zażyczyłam depilator na gwiazdkę..nie powiem, D patrzył na mnie jakbym się z choinki urwała i miała nierówno pod sufitem:-D zadawać sobie ból na własne życzenie:baffled:
a jak w końcu dostałam ten "upragniony" depilator, D przejechał sobie po ręce..i oznajmił że nigdy więcej:-D
Piąteczka biedne pampersy:-Dale grunt że pomogło :-p
Ja pewnie któregoś dnia znów dojrzeję do depilatora...ale póki co, mówię mu NIE :-p
Nie chcę nakręcać, ale przy Matiku dostałam @ ale właśnie taki lipny, dość krótki, po niby@ coś mi nie dawało spokoju i zrobiłam test...a tam..prezes się ujawnił:-D
Domiśka udanego byczenia ;)
Rozia łooo nad kolano to już nieźle. Ja to jestem jednak cienki bolek jeśli chodzi o znoszenie bólu..nie wiem jak ja poród przetrwam:szok:
Małami Dobrze że jeteś :)
Pamela hehe &&&&& aby te nasze seksy owocne były w łobuziaki :p

Jestem po usg nie za bardzo zadowolona trwalo 3 minuty ;/
Ogolnie pecherzyk ciazowy ma wielkosc 5tygodni2dni wqiec mniejsza niz powinna byc za tydzien mam miec kontrolne usg .
Lekarz powiedzial ze tetno chyba dodatnie ale nie jest pewny bo ciaza jest za mala.

hej ja tylko na chwilkę:)
dziś 3 dzień @ ale brzuch dalej mnie boli.... normalnie dziwne to strasznie bo nigdy tak długo mnie nie bolał:-:)-(

katrina GRATULACJĘ!!!!!!!

ilona możesz mi zmienić w tabelce dane: dzień ostatniej @ 4.06 i cykl starań 17:-:)-(

malami super wyglądałaś w tej sukience!!!!! A co do rowerów to ja właśnie mam taki z bagażnikiem i koszem z przodu ale nie znam się za bardzo na markach jakie teraz są dobre bo ja mój kupiłam w Danii chyba z 6 lat temu i to używany;-) ale takie stare rowery są super i nie muszą kosztować fortuny. Mój m ma troszkę lepszy bo ma osłonę na łańcuch. To jest super bo nie pobrudzisz sobie spodni:tak:

karolina trzymam kciuki za pozytywną opinię audytorów!!!!

zagubiona Nadia śliczna:tak:

widziałam, że o depilatorach rozmawiałyście... ja od kilku lat nie używałam maszynki, żeby nogi ogolić:rofl2: tylko depilatora używam i jestem bardzo zadowolona. Mam spokój na tydzień a nawet jak włoski odrastają to pojedyncze i ich tak nie widać jak szczoty po maszynce:-p a poza tym ja miałam zawsze problem jak goliłam maszynka z podrażnioną skórą a teraz spokój i jestem happy:-D:-D a na wrastające włoski tak jak piąteczka radzi wystarczy pilling 2-3 razy w tygodniu:tak: a no i mnie w ogóle to nie boli:-) ale wiem, że lepiej się nie depilować przed @ bo wtedy ciało jest bardziej wrażliwe.

sorry że nie wszystkim odpisuję ale nie pamiętam a poza tym mam mało czasu... w piątek mam WOLNE!!!!!!!!:-D:-) i muszę dziś wszystko w pracy zrobić

witam kobitki!

katrina gratuluje serdecznie! W końcu maluch się zdecydował. niech się zdrowo chowa.

a co u violi? ma ktos z nia kontakt?

małami no w końcu się pojawiłaś. życze więc udanego wyjazdu. i owocnego

rozia depilator nie jest taki zły. ja uzywam już kilka lat i powiem szczerze że w tej chwili te wloski są juz bardzo słabe i mało widoczne nawet jak sie pojawią to je czuc a nie widać. zastosuj się do rad piateczki i sama zobaczysz. ja nic innego już nie uzywam. i mam spokój na ponad 2 tygodnie. a co do bólu to ja tam nie odczuwam nic a nic.

karolina jak audyt zakończony? mam nadzieje że wszystko ok. kiedy jedziesz do rodziców?

ilonka cieszę sie że wizyta mimo braku usg udana. no ja na badania idę w poniedziałek i tez sie obawiam jak moja krew wyjdzie. poki co zyczę Tobie duzo zdrówka kochanie

reklama
qrcze dziewczyny- zaczyna się robić grząsko. :)
jak się okazało idiotów nie brakuje- nawet w takiej firmie jak moja ;) menadżer qźwa tak potraktowal audytora, że ten mało nie dostał pianotoku złości i teraz zaczyna się prawdziwy bój o swoje. Od 14ej do 16ej będzie podsumowanie i wtedy się okaże co i jak ;)
no ale to będzie przeciez tylko formalność. nawet jeśli mi zarzuci jakąś niezgodność- to tego typu rzecz mogę naprawić w trzy dni i będzie git ;)

Do góry