reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej Kobitki!
Kartina OGROMNE GRATULACJE :))))))
Widzę ,że wieczorem miałyście temat depilatora grrr nie lubię tego za bardzo, ale dla mnie leniuszka to całkiem dobre rozwiązanie, bo tak na ok tydzień w zupełności wystarczy, a jak walczę z włochami regularnie to włoski cieńsze i co piąty wystąp. Niestety znieczulenie się winem odpada na razie więc muszę się jakoś zebrać w sobie :)

Któraś z dziewczyn pytała o plamienia, ja tak miałam po owulacji, 2 dniowe. U mnie to było na dwoje babka wróżyła, kilka razy po prostu zwiastowały @ ale ostatnio po 2 dniach zniknęły a na końcu wykresu pojawił się +. Życzę Wam , żeby były zwiastowaniem zagnieżdżenia malucha.
Na pewno warto zbadać poziom hormonów czy on nie jest winny plamieniom, jeśli wyniki są dobre to mój lekarz kazał się nie martwić.

Ja za parę godzin jadę nad rzeczkę na 5 dni i już mi uśmiech z buźki nie schodzi :)

reklama
sorki, jak post pod postem ale edycja mi często nie działa

karolinko tęsknię jak jasna cholercia. oni też. dzwonią kilka razy dziennie bo już sobie miejsca znaleźć nie mogą. najpierw telefon a później m wypisuje mi smsy ku zazdrosci hi hi. mamy niezły ubaw!

witam drogie panie! Katrina,no wreszcie Kochana! Gratuluję Puchatka i szybkiego powrotu do domku życzę !! O039.GIF

Dzien dobry wszystkim :-):-):-)

No zawalczyłam i żyję :-):-):-) ale w trakcie mi się wyładowal i musiałam go naładować, żeby drugą nogę skończyć... Ale póki co siegam tylko troszkę ponad kolano :-):-):-)

piateczko no test nie zaszkodzi przecież... Teoretycznie @ była, więc nie będzie takiego rozczarowania jak coś, bo przecież nowy cykl jest;-)

wejdę później do apteki i rano se siknę dla spokojności. bo z pierwsszym dzieckiem tak miałam, że @ była ale właśnie zamiast 7 dni to 3 i to tak aby aby. znów się nakręcam

reklama
truskafffka to u Ciebie tak jak u mnie,tak jak piszesz..praca i plodzenie,my dzialamy w ciagu dnia bo wieczorem padamy ze zmeczenia:rofl2:...Rozia ja tez sie bije z myslami o moim depilatorku,juz wczoraj mialam go w rece i zabieralam sie do ,,obrobki,, ale stwierdzilam ze bez znieczulenia sie nie da,wiec walnelam sobie zimniutkie piweczko, a po piweczku sennosci mnie naszly i na tym sie skonczyloZobacz załącznik 472025.domiska1 to milego odpoczynku! piąteczka a ja Ci zazdroszcze tych Twoich diabelkow,uwielbiam jak w domu jest ruch! ja osobiscie uwielbiam dzieci łobuziaki,zapewne dlatego ze sama aniolkiem nie bylam:zawstydzona/y:...przynajmniej potem jest fajnie wspominac co smiesznego nabroiły,i nie ma nudy,wiec wysylam dużego buziaka dla Twoich diabełków i zycze dużo cierpliwosci mamusi:-D. wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze milego dnia,ja wracam do pracy:tak:!Zobacz załącznik 472037

Do góry