reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki już od dłuższego czasu zbieram się za puszczenie w ruch mojego depilatora, ale jakoś mam przekonanie,że mnie będzie boleć i się w sobie zebrać nie mogę.... A przecież już sie depilowałam, i nie jest to jakis ból nie do wytrzymania... czy Wy też tak macie??

Roszpunko to malutkie zdjęcie to Ty??

Ostatnia edycja:
reklama
Mój depilator leży grzecznie schowany i udaje, że go nie ma.:-D Nie cierpię tego że namęczę się tyle żeby te nogi ogolić, a za 2 dni urosną nowe włoski! Szkoda, że włosy nie rosną wszystkie na raz, tylko każdy jak mu się podoba.

rozia wiem po sobie, że zasada jest jedna tym bardziej, że ja jako naturalna brunetka mam z ty problem( no moze wiecej niz jedna)
a) jak boli to depilowac nie miejsce przy miejscu tylko tyle ile dasz rade- później dorobisz szczegóły
b) nigdy nie jest jak w reklamie, ze zrobisz i spokój na nie wiadomo ile bo kazdy włosek ma inne tempo wzrostu
c) jak juz zaczniesz to pilnuj tego- nie ma łatwizny, że raz zrobie maszynka bo szybko i już

jesli się tego pilnuje to nawet najmocniejsze włoski wreszcie padają i jak się przeleci raz w tygodniu te kilka kłaczków to ani strata czasu ani ból

koniec instrukcji:-)

piąteczko za każdym razem obiecuję sobie, że będę właśnie według tej instrukcji postępować, ale jakoś za każdym razem inaczej wychodzi :zawstydzona/y:

rozia ja tez tak miałam, ale się wreszcie wkurzyłam na codzienne golenie. bo ja mam taki włos , ze zaraz go widać. a teraz osłabły i nawet jak pod reką czuć to w kieckę mozna wskoczyc

Też sobie obiecywałam że wytrwam w tym goleniu, ale jakoś ciężko mi dotrzymać:-D Piąteczko, skoro mówisz że włosiury na prawdę słabną, to może warto. Może po ciąży się uda. ;-) Ja brunetką nie jestem a i tak mam czarne i grube włochy na nogach:-p;-):-D

reklama
Hejka
zniknełam bo ogladałam z kumpelą American Pie 5 :-D:-D:-D
Katrina GRATULACJE PUCHATKA ...no w koncu się zdecydował:-D:-D:-D
Ilonka to dobrze ze już odrobine lepiej..........i że szyjka w porzadku....nie przemęczaj się i wracaj do siebie ;-);-);-)
Zzagubiona no to lecę oglądać :tak::tak::tak:
Roszpunka przecież ty laseczka jesteś :tak::tak::tak:

Do góry