reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes- nawet nie wiesz jak ja Tobie zazdroszczę mieszkania z dala od teściów ;) już ja bym sie postarała by często tam nie jeździć (tak samo jak mój mąż się stara nie jeździć często do moich rodziców), zwłaszcza teraz w ciąży- miałabym milion powodów- od zlego samopoczucia do mdłości podczas drogi na wschód ;)))
no i zazdroszczę Wam troszkę możliwości robienia obiadków ;) ja niestety zostaje skazana na kuchnię teściowej- a że tłusto jest na maksa to średnio mi smakuje i później zapycham się kanapką ;( rywalizacja z teściową która ma zrobić kolację dla mojego męża a jej synusia początkowo mnie śmieszyła, później złosciła, a teraz jest mi przykro i staram się od tego odcinać ;)
ja chcę już na swoje!!!!

reklama
Witam drogie panie
ja bardzo przepraszam że się znowu nie odzywam czytam was na bieżąco ale weny brak do pisania
a powodem jest moja zbliżająca się poniedziałkowa wizyta USG w szpitalu strasznie się znowu boję co z dzidziolkiem czy serduszko nadal bije czy ma wszystko na swoim miejscu itd i itp znowu szaleje dzisiaj nawet mnie zapalniczka wyprowadziła z równowagi bo nie mogłam palnika zapalić mówię wam masakra :(

Pozdrawiam was serdecznie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Jestem już :-):-):-)

zagubiona fajnie,że się pojawiłaś:-):-):-) Szkoda tylko,że malutka ma takie przejścia ;-);-);-) Głosik oczywiście oddany :-):-):-)

dziama ja dzis leczo zrobiłam :-):-):-)

Karola a nie możesz nawet cos tylko dla siebie ugotować skoro jedzenie teściowej Ci nie pasuje?? Przecież zawsze możesz powiedzieć, że teraz nie podchodzi Ci takie jedzenie, bo źle się czujesz:-):-):-) W ciąży zawsze to przejdzie :-):-):-)

aniu na pewno wszystko jest gdzie trzeba :-);-):-)

melduje sie i ja Kochane,ale zaraz znikam,do pracy oczywiscie. butterfly21 mam nadzieje ze zostaniesz juz z nami i nie poddawaj sie tak szybko,ja tez mam czasami wszystkiego dosc,mam ochote uciec gdzies na jakas bezludna wyspe od wszystkich problemow,ale rowniez i od niektorych ludzi...ale potem wstaje rano widze slonce za oknem,obok spi moj ukochany M.,wchodze na forum a tu znowu ktoras z nas zafasolkowala i wraca cala nadzieja! przeciez jutro tez jest dzien i nowa szans na spelnienie naszych marzen! tak wiec zycze Ci z calego serca zeby i Twoje sie szybko spelnilo i zostan juz z nami:-) zZagubiona glosik na Nadinke juz oddany!ja tez poprosze o nowe zdjecia naszej gwiazde karolcia to super ze wreszcie oderwiesz sie od wszystkiego u rodzicow,duzo sie ostatnio napracowalas nalezy Ci sie odpoczynek:tak::tak::tak:, bidulko nasza ja wiem przez co przechodzisz z ta tesciowa,i powiem Ci ze dziekuje Bogu ze jakos mieszkanie u niej przetrwalam,ale bede i tak przez nią zyla 10 lat krocej:wściekła/y:!!! Aniabuchowicz wszystko jest na pewno dobrze ale rozumiem ze sie denerwujesz,mocno bede trzymac w kciuki za wizyte,pozdrawiam! Ilonka wracaj szybciutko do zdrowka,tule mocno! piąteczka ja sobie nawet nie moge wyobrazic ze Tobie weny brak:confused:,to jest niemozliwe!!! na pewno cos wymyslisz,jestes skarbnicą super pomyslow!

pamela- dziękuję bardzo :tak: i obiecuję poprawę ! musicie mi wybaczyć ale miałam gorsze dni, ale jakoś żyję i daję radę "byle do przodu" co nas nie zabije to nas wzmocni :happy2: i dlatego postanowiłam do Was wrócić bo jednak Wy doświadczone kobietki rozumiecie i mnie i to co czuję

Ilonka no to się narobilo czekamy na wiesci czy masz się lepiej :tak::-):tak:
Karolcia cieszę się że częsc audytu za Toba , fajne że jedziesz do rodziców to miejsce zawsze dziła na cibie kojąco, ja nadal po krótkiej przerwie bawie się z narzuta w miedzy czasie poprawiałam sobie koszulki itp......jak skończę to się napewno pochwalę
Losiczka i powiedz że ty to dzisiaj zrobisz:szok::szok::szok:
Dominika ja też bym posiedziała z checią po kocykiem a jutro już praca pełną para
Piąteczka oczko już lepiej????
Marysia nie smutaj się
Zzagubiona Nadinka śliczna jak zwykle.....głosik oddany
Agnes u taty na razie wszystko oki nic sie nie wykluło i oby tak zostało no ale żeby nie było za pięknie to popsul sie piec od centralnego i poszło 2.5 tyś zł
Ania nerwusku te twoje nerwy nie robią dobrze dla fasolki wiec.............luzik wdech....wydech.....wszystko będzie dobrze

Dziewuszki a ja się troche nakręcam a pózniej będzie płacz :sorry2:

wcina posty cholercia!!!!!!!!!!!!

kłapciu jak pójdziecie na swoje to przyleci wiedźma na miotle
wiedzma.gif

i będzie miała obiadek w słoiczku hi hi

dziewczyny- mam problema- @ dostałam 27 maja- ale była jakas taka jakby chciała a nie mogła- krótka, bardzo skąpa. a teraz plamić zaczęłam - chyba do gina czas bo armia pewnie ok a to ze mną cos nie halo

A u mnie dziś pierogi ruskie przywiezione od mamusi, a jutro chyba zaszalejemy rocznicowo i wybierzemy się do naszej ulubionej Masali Masala Grill & Bar - Restauracja Wrocław. Już się nie mogę doczekać!
Zzagubiona, biedna ta Twoja Nadinka, że tak ją męczy, głosik oczywiście oddany.

Karolciu, to wykorzystaj dobrze czas spędzony u rodziców! Ja na szczęście do teściów mam 500km i widzimy się raptem 2-4 razy do roku. Ale i tak nie mam co narzekać, bo są w porządku (chyba, że to odległość tak działa ;-))

Aniu, witaj w klubie, bo mój niepokój wzrasta wprost proporcjonalnie do zbliżania się terminu wizyty... Staram się sobie powtarzać, że wszystko będzie ok, ale psychika robi swoje! Trzymam mocno kciuki za Twoją wizytę &&&&&&&&&&&&

Katy nie mogę doczekać się tego Twojego dzieła! Cieszę się, że z tatą dobrze. Specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
katka no nigdy nie jest tak że wszystko jest ok. zawsze coś niespodziewanego wyleci. no ale dobrze że ze zdrowiem jest w porządku

no rozumiem dlaczego się nakręcasz. ale nic nie mówię. cicho sza. tylko trzymam &&&&&&&&&&& i przesyłąm dla ciebie ~~~~~~~~~~

Do góry