reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

reklama
A jaki jest powód wahania? Ja nie miałam klopotu z podjęciem decyzji. Kierowalam się odlegloscia szpitala od domu.
A jak? To chodzi Ci o cc czy naturalny czy raczej o komfort rodzenia np. woda?
Z tym też nigdy kłopotu nie miałam.

A jaki jest powód wahania? Ja nie miałam klopotu z podjęciem decyzji. Kierowalam się odlegloscia szpitala od domu.
A jak? To chodzi Ci o cc czy naturalny czy raczej o komfort rodzenia np. woda?
Z tym też nigdy kłopotu nie miałam.
Do obu szpitali mam równie blisko, i każdy ma swoje plusy, a wątpliwości co do porodu to sn czy cc, jeden ortopeda daje wskazania do cięcia a drugi brak przeciwwskazań do sn [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama miałam cc i dla mnie to był poród bez jakiekolwiek bólu. Całość trwała ok 40 minut, zaplanowana na tydzień przed terminem. Wszystko odbyło sie szybko, sprawnie, trochę stresu, po 4 godzinach byłam już na nogach. Minimalny dyskomfort odczuwałam, ale po porodzie sn tez odczuwa sie dyskomfort. Blizna jest ledwo widoczna, także jak dla mnie cc super!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Oczywiście ze operacja dlatego jak dla mnie to każdy powinien mieć możliwość podjęcia decyzji. A dlaczego sn? Oprócz tego ze to nie operacja?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do góry