pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja niestety nie pomogę . W pierwszej ciąży nigdzie nie chodziłam i teraz też nie mam zamiaru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No powiedzieli Ci kiedy masz przyjść po 38 tygodniu[emoji4] nie powiedzą Ci konkretnego dnia pewnie temu, że nie zawsze jest miejsce w szpitalu i najwyżej każą Ci wrócić na drugi dzień.Byliśmy już z mężem w szpitalu tydzień temu bo moja ginka kazała mi się tam udać by o termin zapytać. Obejrzeli skierowanie (mam cc z powodów ortopedycznych) i powiedzieli że oni konkretnego terminu nie ustalają i że mam się zgłosić dowolnego dnia po skończonym 38tc a najlepiej by było żeby mój lekarz prowadzący mi wyznaczył termin przybycia do szpitala. Jak o tym poinformowałam moją ginkę to ona na to że wg niej to szpital powinien coś jednak ustalić i w takim razie mam przyjść tak jak mówią po skończonym 38tc a na pytanie o konkretny termin usłyszałam że "kiedy zechce". Także w sumie nadal nic nie wiem, miałam nadzieję, że od kogoś z Was się czegoś konkretniejszego dowiem...
No to jedź w 38+1 jak nie będzie miejsca to Ci każą wrócić na następny dzień i tyle. Skoro takiej informacji udzielił Ci szpital, to widać takie tam panują zasady.Moja ginka mi radziła, abym jednak nie czekała aż się zacznie, bo znowu może być za późno na cc a u mnie sn nie wchodzi w grę.