Tak ale przed badaniem beta nic nie widział więc narazie nie wiadomo co jest graneJeśli owu się nie przesunęła to rzeczywiście niskie... @Jaguska byłaś już u lekarza?
reklama
Byłam ale przed badaniem nic nie widział nic mi nie dolega więc narazie jest wielką nie wiadomaNa 5lub 6 tc troche male wartości, a byłaś juz u lekarza?
Dziewczyny pomóżcie. Dowiedziałam się ostatnio ze jestem w ciąży. Cykle mam nieregularne ale tak do 30/31 dni zazwyczaj ostatnio. Ostatnia miesiączkę miałam 20 czerwca. Dziś wiem ze jestem w ciąży. Beta wyszła mi 30.07(piątek) -261 a we wtorek (3.08) po trzech dniach 542. Czy to dobry wynik po trzech dobach ?
MoniB1988
Fanka BB :)
W internecie są kalkulatory w które możesz wpisać wynik, jednak wydaje mi się, ze u Ciebie jest trochę za nisko. W 48 h powinien być przyrost minimum 66%... proponuje Ci ponowić betę jutroDziewczyny pomóżcie. Dowiedziałam się ostatnio ze jestem w ciąży. Cykle mam nieregularne ale tak do 30/31 dni zazwyczaj ostatnio. Ostatnia miesiączkę miałam 20 czerwca. Dziś wiem ze jestem w ciąży. Beta wyszła mi 30.07(piątek) -261 a we wtorek (3.08) po trzech dniach 542. Czy to dobry wynik po trzech dobach ?
Fado123
No jak na 6tc niska ta beta ,ale jeśli masz nieregularne cykle to różnie może być, ale wydaje mi sie ze niski ten przyrost, powtorz bete po 48 h I udaj do lekarzaDziewczyny pomóżcie. Dowiedziałam się ostatnio ze jestem w ciąży. Cykle mam nieregularne ale tak do 30/31 dni zazwyczaj ostatnio. Ostatnia miesiączkę miałam 20 czerwca. Dziś wiem ze jestem w ciąży. Beta wyszła mi 30.07(piątek) -261 a we wtorek (3.08) po trzech dniach 542. Czy to dobry wynik po trzech dobach ?
Dziękuje za odpowiedz. Lekarz napisał ze jest Ok. Wiec denerwuje się bo mi tez się wydaje ze jest za niski. Bety już chyba nie robię bi będę się denerwować a spotkanie z ginekologiem mam w przyszły piątek i sprawdzi. Teraz itak nic nie zrobię prawda ?
Fado123
Nie ,nic nie zrobisz ,poczekaj spokojnie do wizyty ,skoro lekarz pisze ze jest ok ,to tak będzieDziękuje za odpowiedz. Lekarz napisał ze jest Ok. Wiec denerwuje się bo mi tez się wydaje ze jest za niski. Bety już chyba nie robię bi będę się denerwować a spotkanie z ginekologiem mam w przyszły piątek i sprawdzi. Teraz itak nic nie zrobię prawda ?
Dziewczyny jesteście ?
To moja pierwsza ciąża
Dn. 19.05 zrobiłam 1 bete miałam 218
20.05 miałam 468.5
Dziś 25.05 zrobiłam 3 raz i przyrost miałam tylko 1077?
Jak uważacie czy wszystko jest okey ? Strasznie się stresuje i nie wiem co mam robić.
Na kolejną betę mam w Poniedziałek.. a wizyta we Czwartek.
To moja pierwsza ciąża
20.05 miałam 468.5
Jak uważacie czy wszystko jest okey ? Strasznie się stresuje i nie wiem co mam robić.
Aleksandra893
Betę najlepiej oznaczać co 48h 19.05 —> 21.05 —> 23.05.Dziewczyny jesteście ?
To moja pierwsza ciąża
20.05 miałam 468.5
Powinna w takim odstępie przyrastać o 66% . Wpisz sobie w kalkulator betahcg daty godziny i wyniki a będziesz miała odpowiedz
reklama
NiebieskookaEM
Jak dla mnie to coś maku przyrost. Ale najlepiej sprawdź na kalkulatorze w necie.Dziewczyny jesteście ?
To moja pierwsza ciąża
20.05 miałam 468.5
I tka jak pisze koleżanka - betę najlepiej sprawdzać co 48h, czyli jeśli robiłaś dzisiaj (czwartek), to powinnaś w sobotę, aby móc sprawdzić czy wynik jest ok.
Zrobienie jej w poniedziałek mało Ci powie.