reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
don_kichot na biegunki dibra jest marchewka, ale wydje mi sie ze lepiej wlasnorecznie przygotowana niz ta ze sloiczka, ja zawsze jak bylam mala to mama nam dawala przecier z marchwi i bardzo pomagalo

jaipur no to jestem w szoku syropek za 75zl, a w glowe zachodzilam jak musialam krople od kolki za 46zl kupic, a tu syropek...nie jeden antybiotyk tanszy jest

my bylismy wczoraj na ostatnim szczepieniu, ostatnim az do czerwca jak na razie, mlody wazy juz 9280g :szok: jajeczko w koncu zeszlo juz na swoje miejsce i juz wszystko jest w porzasiu. Tez mi mlody ostatnio chorowal, teraz niedawno tez mial gile i kaszel ale mialam jeszcze syrop ketotifen i pomogl raz dwa, ale nie wiem czy jest on tylko na recepte czy mozna kupic bez recepty na wlasna reke i podac...

Ojj dużo zdrówka dla chorowitków :*
Mandrzejczuk- brawo za jajeczko :tak: :-)

My też byliśmy na ostatnim szczepieniu WZW teraz dopiero po roku odra świnka różyczka :tak: , mały zuch nawet nie pisnął a pielęgniarka uprzedzała że będzie szczypać a Filip nie wzruszony :-D:-), waga na wagowym :-p

uff....okazalo sie ze to trzydniówka z biegunka.... wczoraj pojawila sie wysypka, czyli juz najgrozniejsze za nami :-)
dziekuje wszystkim za troskę :)))

reklama
Do góry