reklama
700/800 ml dobowoA je tyle co trzeba?
Ciężko mi jest wcisnąć jej więcej, po prostu je co 2 godziny 100 ml i tak na dobę wychodzi 700/800... Czy jest jakiś sposób?To może trochę jednak za mało?
Na szybko sprawdziłam - wg informacji z puszki powinna zjadać 1080ml /dobę.
Lady Loka
Fanka BB :)
100ml co 2h to wiecrj niż 8 porcjiCiężko mi jest wcisnąć jej więcej, po prostu je co 2 godziny 100 ml i tak na dobę wychodzi 700/800... Czy jest jakiś sposób?
A co na to wszystko pediatra?
M1a2gda
Fanka BB :)
Moja córka przez pierwsze półtora miesiąca na Nutramigenie straciła 200g. Pediatra mówiła że to bardzo chude mleko więc pewnie od niego. Zrobiliśmy oczywiście podstawowe badania, morfologia,mocz itd. aby sprawdzić czy wszystko dobrze i było wszystko ok. Potem się rozkręcała powoli z wagą a zaczęła przybierać prawidłowo przy rozszerzaniu diety.
Pediatra powiedział że widocznie je tyle ile jej trzeba, ale że 400 gram to troszkę mało i że może spróbować pepti, nie dodałam tego w poście ale córka ma często śluz w kupce100ml co 2h to wiecrj niż 8 porcji
A co na to wszystko pediatra?
reklama
My właśnie będziemy po niedzieli robić badaniaMoja córka przez pierwsze półtora miesiąca na Nutramigenie straciła 200g. Pediatra mówiła że to bardzo chude mleko więc pewnie od niego. Zrobiliśmy oczywiście podstawowe badania, morfologia,mocz itd. aby sprawdzić czy wszystko dobrze i było wszystko ok. Potem się rozkręcała powoli z wagą a zaczęła przybierać prawidłowo przy rozszerzaniu diety.