reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przerażona ..

reklama
Na tym etapie ciąży już nie bada się bety, bo mogą być delikatne spadki itp. Beta jest tak wysoka ze zwiększa się błąd statystyczny. Dla mnie beta mówi, ze nadal ciąża jest, albo organizm myśli że jest... Pytanie czy lekarz widział zarodek już? bo jak zarodka nie ma a jest ciałko żółte to jest to młodsza ciąża. Jeżeli nie ma ciałka, albo jest zarodek i serduszko nie pika to ie jest dobrze. Ja bym poczekała maksymalnie tydzień i zrobiła usg. Jeżeli lekarz zaleci zabieg, to raczej widzi poronienie chybione albo puste jajo. Problem polega na tym, ze nie można czekać nie wiadomo jak długo bo może dojść do zwapnień. No i w 7tc - 8tc jeszcze jest szansa obejść się bez zabiegu, z sama tabletką. Co jest tez istotne. Pozdrawiam, 3 mam kciuki za was.

Przed zabiegiem w szpitalu powinni Ci jeszcze co najmniej raz zrobić USG. Ja miałam robione w sumie przez dwóch różnych lekarzy.

Do góry