reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

To chyba tylko u nas taka biurokracja...ech.... Ja o tyle jestem mądrzejsza ze w gminie u mnie becikowego nie wydają tylko odsyłają do Gopsu.... i oni są odp.za becikowe..i jak dochód na 1 os nie przekracza bodajże 500 zł z kawałkiem to nalezy się dodatkowy 1000zł z Gopsu,albo Mopsu,przynajmniej tak było jak poszłam po becikowe za syna.(warto zapytać przy okazji jak juz sie bedzie-wiem ze ja byłam nieświadoma i pani sama mi o tym powiedziała,jak by się nie odezwała to bym miała 1000zł mniej.

Małe dziecko i jeszcze lataj po urzędach ech  a cycki najlepiej zostawić w domu:-)

Ja juz nie pamiętam ile czekałam na pieniążki..listonosz mi przyniósł ale chyba z miesiąc na pewno

Do góry