reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepiśnik

reklama
kiedys strasznie populatne były jajka w sosie tatarskim :-) sto lat ich nie jadłam - trzeba spreparować :tak:

no i bigos - kocham bigos. musze tate zmobingowac, zeby mi zrobił :-)

LADYLI a kiedy masz dokładnie urodziny :-) ?

Miałam wczoraj :) 26 mi stukło, wczoraj miałam samotne urodziny bo mąż w pracy ale jak wrócił o 21 to z bukietem róż i kasa na torebkę, i szampanem dla dzieci :) bo chciał mi torebkę już kupić w niedziele ale oczywiście uparłam się na torebkę granatową a same były czarne bądź miodowe wiec mówię innym razem może coś znajdę przy okazji. i zawsze rodzice czy teściowie dzwonią kiedy mogą przyjść wiec wkońcu padło na piątek bo każdemu pasowało, i wpadną rodzice moi , teściowie , mój brat i kuzyn wiec drobne przyjęcie na 10 osób trzeba zorganizować .

LAdyli to wszytkiego najlepszego :-) myslałam, ze moze mamy jednego dnia ;-)
ja mam jutro 29..... ostatnie dwudzieste..... przeraza mnie to wiec imprezy nie robie :-D mam rok na oswojenie sie z mysla ze mam 30 lat i w przyszłym roku zatem zrobie mega dyske :-D:-D:-D (czyli mąż i 2 dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:)

LADYLI sto lat i nie sama, nie sama, bo z dzidzią, a tu na forum masz dużo babek brzuchatek chętnych na imprezkę, szkoda że wczoraj nie napisałaś, że masz to byśmy toastowały herbatą z cytryną:-) duuuuużo zdrówka

reklama
Dragonella pociesze Cie że po 30 życie sie nie kończy ;) ja z nowym rokiem 31 urodziny będę obchodzić i jakoś to do mnie nie dociera :)

Do góry